Xiaomi Smart Band 8 se zřejmě představí již 18. dubna spolu s Xiaomi 13 Ultra

aktualizováno
Xiaomi Smart Band 8 se zřejmě představí již 18. dubna spolu s Xiaomi 13 Ultra
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Design ve tvaru kapsle by měl být zachován
  • Samotný řemínek by měl být rozdělen na dvě části

Aktualizováno 14. března 2023

Oblíbený chytrý náramek od Xiaomi si vybudoval za dobu svého působení na trhu širokou fanouškovskou základnu, a tak není divu, že výrobce chystá další iteraci tohoto modelu. Podle čínských stránek mi.com by se měl přitom chystaný model Xiaomi Mi Band 8 (či Smart Band 8 podle označení na různých trzích) představit již 18. dubna spolu s modelem Xiaomi 13 Ultra se špičkovou fotovýbavou.

Tradičně půjde náramek do prodeje nejprve v Číně a až poté se objeví na globálních trzích. Mimočínské provedení náramku bude navíc pravděpodobně postrádat NFC, přinese však již dříve oznámený přepracovaný řemínek s upraveným uchycením.

Původní informace z 3. března 2023

Oblíbené chytré náramky od Xiaomi řady (Smart) Band má na ruce jistě mnoho z vás. V letošním roce se dočkáme modelu Smart Band 8, který prvně uniká skrze thegoandroid.com. Na prvních fotografiích můžeme spatřit, že samotné tělo chytrého náramku velkými změnami neprojde. Zachován zůstane kapslový design oválných tvarů.

Xiaomi Smart Band 8

Spatřit naopak můžeme změnu v samotném řemínku, který bude nově řešen dvěma oddělenými částmi tak, jak bývá ve zvyku u hodinek či mnoha náramků. Lze očekávat, že řemínek bude snadněji vyměnitelný a doufejme i robustnější. Prozatím nejsou známé informace o výbavě, tedy ani o možných mezigeneračních inovacích.

Diskuze ke článku
Pavel Endrle
Pavel Endrle
Tak hlavne aby melo EU NFC, kvuli tomu sem vyoustil 7 a poridil 6.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 15. 4. 2023 14:54
Zas bez NFC tvl to je takový problém to NFC dát i k nám když už to měla 6ka? Nebo budou dvě verze jedná s NFC a druhá bez?

Tak možná bude i 8ka, 7ka bude globálně u nás s NFC 7čka..
Jakub Herget
Jakub Herget
No nevím zda je dobré teď propagovat značku Xiaomi 🤔, když ji Ukrajina označila za sponzora ruské invaze na Ukrajině. Aby se ještě v Evropě prodávala 🤔

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze