Xiaomi představilo konkurenci pro Apple AirPods. A stojí jen 800 korun

Xiaomi představilo konkurenci pro Apple AirPods. A stojí jen 800 korun
Fotografie: Xiaomi
  • Bezdrátová sluchátka Xiaomi AirDots budou v prodeji již 11. listopadu
  • Za cenu přibližně 800 korun nabídnout ovládání pomocí poklepání, Bluetooth 5.0 či silikonové nástavce

Po představení balíčků Xiaomi Xs, Xs Max a Xr tady máme další nápadně podobný název. V tomto případě se však nejedná o celý balíček produktů, ale o samostatná sluchátka. Xiaomi AirDots jsou bezdrátová sluchátka a za cenu kolem osmi set korun i s daní (199 čínských juanů) nabídnou obdobné funkce, jako jejich jablečná konkurence. Setkáme se například s ovládáním pomocí poklepání na sluchátka nebo úložným prostorem v podobě dobíjecí krabičky.

Xiaomi AirDots

Podstatným, a pro některé ke koupi rozhodujícím rozdílem, je použití silikonových nástavců, namísto pevně dané velikosti a tvaru AirPods, který nemusí vyhovovat každému. Příjemná je rovněž podpora nejnovějšího Bluetooth, díky které lze streamovat hudbu až na dvě zařízení s Bluetooth 5.0 (a kompatibilním zařízením). V Číně jsou momentálně sluchátka dostupná k předobjednání. Ve volném prodeji se objeví 11. listopadu.

Diskuze ke článku
Pat'ko
S tím jménem to je vtip ne? :D ti už více skopírovat Apple nemůžou :D
Standys
Nepřijde mi to jako kopírka Air pods. Vzhledově úplně jiné a jméno možná tak z 1/3 podobné. To je vše inteligenti... To je jako říct, že Samsung kopíruje telefony, že má tlačítka hlasitosti, nebo nedej bože, že fotí... :DDD
Seller
Ježiš to zas bude reklamací.. všichni to budou kupovat a polovina z nich do roka reklamovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze