Xr, Xs a Xs Max nabízí i Xiaomi. Za stejné peníze však dostanete o „trochu“ více

40
Xr, Xs a Xs Max nabízí i Xiaomi. Za stejné peníze však dostanete o „trochu“ více
  • Xiaomi si utahuje z Applu a nabízí svou vlastní variantu Xr, Xs a Xs Max
  • V podání Xiaomi se jedná o speciální bundly, které kromě smartphonu obsahují také Xiaomi Mi Notebook, Mi Band 3 a Bluetooth handsfree

Co umí nové iPhony a kolik budou stát už není žádným tajemstvím. Cena se tentokrát vyšplhala zase o něco výš a i za nejdostupnější iPhone Xr v nejzákladnější verzi zaplatíte bezmála 23 tisíc korun. Xiaomi se tedy rozhodlo rýpnout si do Applu a nabídlo zákazníkům svou vlastní variantu Xr, Xs a Xs Max. A nejedná se pouze o samotný smartphone, ale hned o celou sadu zařízení obsahující i Mi Notebook.

Za čínskou cenu iPhonu Xr 6 499 yuanů (přibližně 21 tisíc korun) dostanete Xr bundle, kde najdete smartphone Mi 8 SE ve verzi osazené 6 GB RAM a 128GB úložištěm, k čemuž Xiaomi přihodí i 12,5palcový Mi Notebook Air s 256GB SSD a 8GB RAM. Ke všemu navíc dostanete Mi Band 3 a Bluetooth handsfree.

Xiaomi Xr bundle
Xiaomi Xr bundle

Pokud jste si chtěli kupovat iPhone Xs, můžete zvážit Xs balíček zařízení od Xiaomi. Za cenu 8 699 yuanů (přibližně 28 tisíc korun) dostanete Mi 8 SE, tentokrát však s 8GB RAM a 256GB úložištěm. V balíčku také najdete 13,3palcový Mi Notebook Air a stejně tak i Mi Band 3 s Bluetooth handsfree.

Xiaomi Xs bundle
Xiaomi Xs bundle

Pro ty, kteří vyžadují to nejlepší, má Xiaomi nachystané Xs Max balení. To obsahuje Xiaomi Mi 8 s 6GB RAM a 128GB úložištěm, notebook Mi Notebook Pro, Mi Band 3 stejně jako Bluetooth handsfree. To vše za cenu 9 599 yuanů (přibližně 31 tisíc korun).

Xiaomi Xs Max bundle
Xiaomi Xs Max bundle

Tato speciální nabídka by měla být dostupná pouze na čínském trhu. Počítejte tedy s dodáním poštou, případně výletem do Číny.

Diskuze ke článku
Lukas
Tak to je dobrej vtip ! Hezký
Petr
Za jedno Ferrari koupíte 20-30 Škodovek.

Znamená to, že tím získáte opravdu víc?
marw
proč má na fotkach
každý xiaomi MI8 mobil jiný výřez v obrazovce když se prakticky jedná o stejný typ MI8??
kleinak
Ukázka toho, že Xaomi je největší kopírka čehokoliv, nejlépe toho co vymyslí Apple.
To už hraničí s totálním bezmozkem ve firmě.
Co koliv Apple vydá, Xaomi okopíruje i název, aby to bylo úplné.
To je prostě tak primitivní, jako celá firma.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze