Xiaomi Mi Watch Lite lákají na příznivou cenu a podporu GPS

2
Xiaomi Mi Watch Lite lákají na příznivou cenu a podporu GPS
Fotografie: Xiaomi
  • Novinka láká na čtvercový displej s úhlopříčkou 1,4"
  • Baterie by měla při běžném používání vydržet 9 dní
  • Sportovci ocení 11 různých režimů sportovních aktivit
  • Kromě GPS se hodinky chlubí GLONASS a barometrem

Xiaomi dnes skrze mi.com představilo nejnovější přírůstek do kategorie wearables: chytré hodinky Mi Watch Lite. Velkým lákadlem bude TFT displej s úhlopříčkou 1,4" a rozlišením 320 × 320 pixelů. Na displeji si budete moci zvolit váš oblíbený ciferník, výběr je skutečně bohatý, výrobce slibuje až 120 různých variant.

Xiaomi Mi Watch Lite

Ve výbavě samozřejmě nechybí krokoměr a také zaměření na sportovce, kteří ocení 11 speciální režimů, mezi kterými nechybí běh venku či na páse, cyklistika, kriket nebo plavání, a to opět venku i ve vnitřním bazéně. Hodinky zvládnou měřit vaši srdeční frekvenci, kvalitu spánku a nechybí ani funkce, která vás naučí správně dýchat. Mi Watch se stanou také prodlouženou rukou vašeho smartphonu. Dokáží upozornit na zmeškané události, ovládat hudební přehrávač či na dálku telefon nalézt.

Xiaomi Mi Watch Lite

Naopak telefon nebudete potřebovat k zaznamenání vaší polohy, protože novým hodinkám nechybí GPS, GLONASS a dokonce ani barometr. Silnou stránkou smartwatch by měla být i výdrž díky baterii s kapacitou 230 mAh, která slibuje až 9 dní na jedno nabití při běžném používání.

Xiaomi Mi Watch Lite se budou dodávat ve třech barevných variantách a budou dostupné globálně. Cena prozatím oznámena nebyla, avšak očekává se, že by se měla pohybovat hluboko pod hranicí 2 tisíc korun. Na potvrzení si však budeme muset počkat.

Technické parametry Xiaomi Mi Watch Lite

Kompletní specifikace
Konstrukce41 × 35 × 10,9 mm, 35 g, odolnost: ano
Pásekkovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejTFT IPS, 1,4" (320 × 320 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ?, NFC: ?
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor230 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
DostupnostQ4 2020, ?
Diskuze ke článku
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
,,Velkým lákadlem bude TFT displej s úhlopříčkou 1,4" a rozlišením 320 × 320 pixelů. '' To jo, TFT displej, to je lákadlo leda pro mamlase, kteří vám tyhle kecy sežerou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze