Xiaomi Mi Power Bank 3 s kapacitou 20 000 mAh a 45W nabíjením stojí jen pár stovek

20
Xiaomi Mi Power Bank 3 s kapacitou 20 000 mAh a 45W nabíjením stojí jen pár stovek
  • Powerbanka by se v ČR měla prodávat za cenu nepřesahující 800 korun
  • Kromě USB-C portu jsou k dispozici také dva USB-A porty

Širokou nabídku Xiaomi výrobků brzy rozšíří cenově dostupná powerbanka s názvem Xiaomi Mi Power Bank 3. Zájemce potěší kromě příznivé ceny také vysoká kapacita baterie a trojice užitečných portů.

Pravděpodobně největší výhodou nové powerbanky je USB-C konektor s výkonem až 45 W, kterým lze zdroj energie dobíjet, respektive z ní nabíjet další zařízení. Pokud se rozhodnete zcela vybitou powerbanku s kapacitou 20 000 mAh dobít z nuly na 100 % s 10W adaptérem, zabere vám to přibližně 11 hodin. V případě, že sáhnete po výkonnějším adaptéru, například tom nedávno oznámeném od Sony, budete mít nabito během necelých 5 hodin. Kromě praktického USB-C portu na powerbance nalezneme také dva USB-A porty. V případě využití pouze jednoho USB-A portu nabídne výstup V/2,4A, 9V/2A, 12V/1,5A, nebo 5V/3A při použití obou.

Powerbanka s cenovkou 199 čínských juanů by se v ČR měla prodávat za cenu nepřesahující 800 korun, což z ní činí jednu z nejlevnějších powerbank na trhu s 45W výkonem a 20 000mAh kapacitou.

Diskuze ke článku
Mm
Je důležité zmínit, že takovou powerbanku, už je problém převážet letadlem.
Pepo
Chybi dalsi dulezite udaje - podporuje usb-c PD ? Kolik vazi a jake ma rozmery?
Varle
Je-li potreba mit k iPhone rychlonabijeni, staci pripojit kabel k teto powerbance. Obcas vyuzivam, kdyz nemam cas nabijet 3 hodiny :-D
Řezňýk
Tak jo te porzadny wystrzik!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze