Meizu odhaluje nové příslušenství včetně levné powerbanky a luxusních sluchátek

1
Meizu odhaluje nové příslušenství včetně levné powerbanky a luxusních sluchátek
  • Meizu ve svém oficiálním obchodě nabízí nové příslušenství za zajímavé ceny
  • Zakoupit si můžete drátová i bezdrátová sluchátka (včetně Bluetooth donglu)
  • V nabídce je taktéž powerbanka o kapacitě 10 000 mAh s výkonem až 18 W

Přestože Meizu nezanevřelo na 3,5mm jack, nabízí ve svém oficiálním obchodě cenově dostupná Bluetooth sluchátka Meizu EP52 Lite s podporou Bluetooth 4.2 a kodeku aptX. Sluchátka budou s hmotností pouhých 16 gramů velmi pohodlná k nošení a o zvukovou reprodukci se postarají reproduktory o velikosti 10 mm a svýkonem 10 mW. Meizu EP52 Lite mohou být rovněž zajímavou alternativou pro sportovce, kteří nechtějí příliš utrácet, neboť nabízejí ochranu IPX5 a jsou tedy odolná vůči potu. Zároveň zvládnou přehrávat hudbu až po dobu 8 hodin, zatímco dobití baterie zabere pouhé 1,5 hodiny. Dodávána budou v bílé, šedé a modré variantě za lidovou cenu 130 čínských yuanů (přibližně 500 Kč i s DPH).

Meizu EP52 Lite jsou potuodolná a vydrží až 8 hodin

Pokud se za žádnou cenu nechcete vzdát svých oblíbených drátových sluchátek, můžete vyzkoušet Bluetooth dongle s hmotností pouhých 8 gramů, který vám umožní poslech až 6 hodin za cenu 90 yuanů (přibližně 350 Kč s DPH). Nabití donglu opět zabere 1,5 hodiny.

Meizu XP Bluetooth dongle umožní používat i drátová sluchátka bezdrátově

V případě, že si potrpíte na tu nejvyšší možnou kvalitu, doporučujeme zvážit nákup limitovaných drátových sluchátek Meizu LIVE 15 Anniversary Limited Edition. Za cenu 1 600 yuanů (přibližně 6 tisíc korun s DPH) vám podle výrobce nabídnou opravdu kvalitní poslech. Navíc se nemusíte obávat je ponořit do vody až na půl hodiny. Nabízejí totiž ochranu IPX7. Sluchátka dostanete v luxusní krabičce s bohatým příslušenstvím.

Prémiová sluchátka Meizu LIVE 15 Anniversary Limited Edition

Poslední novinkou od Meizu je powerbanka s názvem Meizu Power Bank 3. S kapacitou 10 000 mAh dokáže nabíjet připojená zařízení až s výkonem 18 W s napětím 9 V při proudu 2 A nebo 12 V při proudu 1,5 A (v případě jednoho připojeného zařízení) a v případě dvou s výkonem 15 W (5 V při proudu 3 A). Do plné kapacity se powerbanka nabije během 3,5 hodiny a bude dostupná za přátelskou cenu 80 čínských yuanů, tedy přibližně 300 Kč i s DPH.

Meizu Power Bank 3 s kapacitou 10 000 mAh
Diskuze ke článku
Jan
znacce Meizu bych teda uplne neveril, radsi bych si trochu priplatil za kvalitu... koupil jsem tuhle powerbanku Anker na doporuceni kamarada a maximalni spokojenost, americka kvalitni znacka...

https://www.alfapower.cz/power-banky/anker-powercore-20100-mah-power-banka/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze