Xiaomi Haylou Solar: levné, odolné a chytré hodinky

4
Xiaomi Haylou Solar: levné, odolné a chytré hodinky
Fotografie: Haylou
  • Ve výbavě je kruhový LCD displej nebo senzor srdeční frekvence
  • Spárování je možné skrze aplikaci Haylou Fit
  • Cena by se měla pohybovat hluboko pod tisíci korunou

Úvodem řekněme, že tyto hodinky nepochází z dílny Xiaomi. Společnost Haylou se však připojila k ekosystému Xiaomi, bude tedy s významným výrobcem velmi spjatá. Nový počin Haylou Solar byl financován skrze crowdfoundinogovou kampaň, která proběhla úspěšně. Navzdory celkem jasnému pojmenování se na hodinkách žádný solární panel nenachází a energii bude dodávat výhradně baterie s kapacitou 340 mAh. Výdrž má běžně šplhat až ke 30 dnům. Pokud však budete nepřetržitě využívat služeb senzoru srdeční frekvence, připravte se, že se výdrž zcvrkne na polovinu.

Xiaomi Haylou Solar

Dominantou hodinek je samozřejmě kruhový displej s úhlopříčkou 1,28 palce a rozlišením 240 × 240 pixelů. Tělo hodinek o velikosti 45,3 mm je kovové a je spjato řemínkem o velikosti 22 mm. Radost udělá zvýšená odolnost se stupněm krytí IP68.

Xiaomi Haylou Solar

Chytré hodinky Haylou Solar se k telefonu s Androidem či iOS připojují skrze Bluetooth 5.0 a dokáží vás nejen provázet sportovními aktivitami, ale také zprostředkovávat oznámení z vašeho telefonu či umožní ovládat hudbu. Pro správnou funkčnost budete do svého telefonu muset nainstalovat aplikaci Haylou Fit.

Největší překvapení čeká při pohledu na cenu. V tuto chvíli jsou hodinky dostupné pouze v domácí Číně a jejich cena se pohybuje pod hranicí 700 Kč s daní.

Diskuze ke článku
Vesy
Proč se to jmenuje Solar?
Dopi
Mě by spíše zajímalo, kdy dorazí Xiaomi mi watch color, které byly představeny již hodně dávno.
Za ty směšné love
to nemá chybu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze