Xiaomi Buds 4 jsou stylové pecky s ANC a dlouhou výdrží

Xiaomi Buds 4 jsou stylové pecky s ANC a dlouhou výdrží
Fotografie: Xiaomi
  • Bezdrátová sluchátka se chlubí grafenovými měniči a prostorovým zvukem
  • Nechybí alespoň základní odolnost vůči prachu a vodě
  • Výdrž se může vyšplhat až na 30 hodin

Xiaomi nám neodhalilo jen nové vlajkové modely 13 a 13 Pro, dočkali jsme se i představení nových bezdrátových sluchátek Buds 4. Ta na první pohled zaujmou poměrně neotřelým designem a možná i tím, že jde trochu překvapivě o speciálně tvarované pecky. Osazeny jsou 11milimetrovými grafenovými magnetickými měniči s podporou dynamického ekvalizéru, který má slibovat vysokou kvalitu za všech okolností.

Xiaomi Buds 4

Ve výbavě samozřejmě nechybí funkce aktivního potlačení okolního hluku (ANC), která má mimochodem zvládat odfiltrovat i poryvy větru o rychlosti přes 32 km/h. Párování probíhá skrze Bluetooth 5.3 a nechybí podpora kodeku LHDC 5.0. Spolehnout se můžete i na mírně zvýšenou odolnost. Samotná sluchátka se pyšní stupněm krytí IP54, což znamená, že prašné prostředí není větším problémem a nevadí, když zmoknete.

Xiaomi Buds 4

V každém sluchátku je baterie s kapacitou 35 mAh. Výdrž s deaktivovaným režimem ANC se může pohybovat až kolem 6 hodin. Další energie je připravena v pouzdře. S vypnutým režimem ANC se lze dostat až na 30 hodin, zapnutý režim ANC zkrátí výdrž na 20 hodin. Nabíjení je umožněno výhradně drátově skrze USB-C, přičemž pouhých 10minutový pobyt na nabíječce postačí na 2,5 hodiny poslechu hudby.

Xiaomi Buds 4

Xiaomi Buds 4 se nabízí v černé, bílé a zelené barvě, přičemž prodej již započal na čínském trhu v přepočtu za 2,5 tisíce korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze