Windows 10 budou zdarma pro uživatele Windows 7, 8 a 8.1

48

Na Microsoft události o operačním systému Windows 10 se kromě obecné ideologie společnosti dostalo také na konkrétní případy a informace o dostupnosti operačního systému. Pro uživatele Windows 7, 8 a 8.1 máme rozhodně dobré zprávy.

Windows 10

TIP: Vyzkoušeli jsme Windows 10 Technical Preview: hlas budoucnosti

Microsoft na své konferenci potvrdil distribuční politiku nového operačního systému Windows 10. Ten se podívá na celou škálu zařízení od telefonů a tabletů, až po notebooky a stolní počítače. Velkou otázkou bylo, jestli se majitelé starších operačních systémů dočkají nějaké slevové akce. Nyní bylo však potvrzeno, že uživatelé operačního systému Windows 7, 8 a 8.1 dostanou aktualizaci na Windows 10 zcela zdarma. Tato akce však bude dostupná „pouze“ 1 rok po uvedení Windows 10 na trh. Dosah Windows 10 tak bude již krátce po uvedení obrovský a systém se dostane na masivní počet notebooků, tabletů a stolních počítačů.

Nepřehlédněte: Microsoft HoloLens: když se spojí reálný svět s virtuálním

Potvrzen byl také update pro telefony s Windows Phone 8.1, a to také zdarma.

Diskuze ke článku
David Baláž
David Baláž
mna by skor zaujimalo ako to bude po tom roku ,myslim to napriklad takto ,dostanem windows zadarmo ,momentalne mam legalny windows 7 home premium ,aktualizuje sa ,no co ked napriklad po roku a pol padne system a budem musiet spravit cistu instalaciu ,budem vlastnit uz nejaky cd key ku windows 10 alebo v tom pripade bude nutna kupa ? toto je velmi podstatna vec ,ak sa to spomenulo ospravedlnujem sa ,nepozeral som to zatial
rrrr
A jaká bude cena když bych si je chtěl koupit ???
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
A pro mobily budou taky jen rok zdarma nebo pořád?
jarda
Mooc se na ně těším. Zdarma pro W8, 8.1? To potěší. :-) Mám je. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze