Windows 10 Build 12544 s novými Office zachycen na videu

15

Příchod zcela nových Windows 10 se nezadržitelně blíží a Microsoft vcelku pravidelně aktualizuje Technical Preview o nové funkce. Brzy by měl přibýt nový balíček Office pro mobilní telefon. Již nyní nové sestavení uniklo na videu.

Windows 10

Nové Windows 10 by měly dle aktuálních informací dorazit během letošního léta. Již nyní však můžete zkoušet novinky pomocí pravidelně vydávaného Technical Preview. Před několika dny jsme vám přinesli informaci o tom, že se blíží vydání nového balíčku Office pro Windows 10, konkrétně ve verzi pro mobilní telefony. Měl by dorazit již koncem tohoto měsíce, avšak nyní uniklo video, které zachycuje nový Build 12544, kde jsou krátce viděny nové Office a také přepracovaný Windows Store. Video je bohužel v čínštině a je nutné se spolehnout pouze na obrazovou část a nikoliv komentář.

Zdroje: windowsblogitalia.com

Diskuze ke článku
Honza
OneNote má Material Design, nebo se mi to jen zdá? To už je třetí "styl" u W10.
ciciak
Měl trochu Mandžuový přízvuk ale úplně v pohodě :)
Xwert Is
Xwert Is
No ja som zvedavý ako bude Win 10 vyzerať vo finále lebo zatiaľ je to dosť čudné
tomas
zamyslite sa nad tym co rozpravate. Microsoft jednoducho skusa aka alternativa je pre uzivatelov najprijatelnejsia a na konci vsetko bude v jednom dizajne. To ze teraz je tam viac druhov neznamena ze to bude aj na konci. A po dalsie kolky z vas co tu sa rozculujete pisete pripomienky vyrobcovi? To ze to tu napises neznamena ze kompetentny ludia vedia o tvojom nazore. Mne sa w10 paci. Paci sa mi myslienka a cakam na final. Urcite to nebude tak rozhadzane. Ono aj cely win robi tim ludi ktory su rozdeleny do skupin. Podla mna dostali za ulohu kazda skupina robit v inom dizajne. Dizajn je najmenej prerobit podla mna. A na konci sa rozhodnu v akom to budu robit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze