Nové Office pro telefony s Windows 10 dorazí koncem měsíce

12

Kousek po kousku Microsoft uvolňuje nejrůznější vylepšení a připravuje tak uživatele na novou verzi systému Windows 10. Dnes jsme se dozvěděli, že se brzy dočkáme také nových Office aplikací pro telefony, které budou dostupné uživatelům Technical Preview.

Windows 10 je jistě velmi očekávaný systém, který by měl dorazit již během léta. Mezitím nás však Microsoft zásobuje informacemi a novinkami, které se v novém systému odehrají. Tentokrát se vše týká balíčku Office, a to pro mobilní uživatele.

TIP! Vyzkoušeli jsme nové Windows 10 pro telefony: galerie novinek
Vzhled nových Office aplikací pro dotyková zařízení

Vypuštění nového balíčku těchto aplikací přizpůsobených pro dotykové ovládání je stanoveno na konec dubna, tedy za necelé dva týdny. Zatím není zcela jasné, jestli aplikace dorazí společně s novou verzí samotného systému, tzv. preview build, nebo budou k dispozici samostatně ke stažení. Microsoft Office pro telefony budou každopádně moci využívat účastníci projektu Technical Preview.

Zdroje: pocketnow.com, blogs.office.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Fajn informace, ale pokud bude finální verze w10 for phones bude vypadat jako teď tp tak asi přejdu na ios
tomas
Staci ked vyriesia zmensenie displaya. Stacilo by jednoduchym gestom po obrazovke stiahnutim dole kde by ostal zaseknuty kym by si ho nevratil swipnutim nahor. Tak by si to rychle dokazal ovladat jednou rukou, hamburger menu aj internetove prehladace.
radek
lidi neplašte, w10 pro mobily budou ok, uvidíte, doufám aspoň, nerad bych přecházel na bb, i když takový classic s plnou klávesnicí není vůbec špatný...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze