WhatsApp si obléká elegantní Material Design

4

Jeden z nejpopulárnějších chatovacích programů současnosti, Whatsapp, se dočká aktualizace, která promění jeho vzhled do stylu Material Designu.

Mnoho významných aplikací v poslední době převléká kabát a nasazuje si Material Design. Ten totiž přinesl nový Android Lollipop a hodí se, aby aplikace svým vzhledem co nejvíce korespondovaly s prostředím. To se týká i Whatsapp, jehož verze 12.2.38 bude zahrnovat samozřejmě nezbytné úpravy a vylepšení stability. Především však přinese proměněný design. Bude více sjednocený a čistší. Změny se dotknou také animací při přepínání chatů.

WhatsApp Messenger

Při chatování získáte snadný přístup k přikládání příloh. Aktualizace se šíří postupně a dorazit tak na váš telefon může až v následujících dnech.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Tommy
Po dvou dnech pouzivani musim rict, ze zmena je to k lepsimu... Povedeny
radek
jo jo, whatsapp je super
Matisek
už by sa konečne mohol spamätať aj facebook a priniesť material design aj do messengeru aj samotnej FB aplikácie ...aj taká aktualizácia viberu by potešila :)
Frodo
Keby radsej neotravovali uzivatelov co pouzivaju WhatsAp plus a rozne mody,nevnucovali im pouzivanie tohto ofiko braku z GP a nedavali im za to bany.To by bolo super.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze