WhatsApp dostane aktualizaci: označování zpráv a zobrazení náhledů

5

Klient WhatsApp je jedním z nejpoužívanějších komunikátorů, a tak jsou jeho aktualizace dost časté. Ta poslední slibuje přidání několika zásadních novinek, které zlepší orientaci ve zprávách. Konečně se uživatelé dočkají například označení zpráv na pozdější přečtení či nativní podpory Direct Share.

Vývojáři se své aplikace snaží neustále zlepšovat a dvojnásob to platí u těch oblíbených. Jednou z nich je komunikátor WhatsApp. Ač je aktualizací spoustu, některé jsou významnější, jako právě ta, která WhatsApp čeká v blízké době. Má totiž obsahovat hned několik novinek pro lepší přehlednost.

WhatsApp Messenger

První a bezesporu vítanou změnou je možnost označování zpráv hvězdičkami pro pozdější přečtení. Tak budete mít lepší přehled v těch, které jste si nestihli přečíst třeba cestou do práce.

Dalším vylepšením je i přidání náhledů k přijímaným a odesílaným odkazům, abyste vy i druhá strana okamžitě věděli, čeho se odkaz týká. K těmto změnám přibude i nativní podpora Direct Share v operačním systému Android 6.0 Marshmallow. Díky tomu bude moci uživatel v aplikaci sdílet obsah přímo z kontextového okna s vybraným uživatelem.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidauthority.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Petr
Hodne lidi "sili" z pc verze Windows 10 jak moc slidi po uzivateli. Jak moc ale slidi Whatsapp v telefonu? Neni to jeste horsi?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze