Westernovou hru Red Dead Redemption 2 doprovodí aplikace pro Android a iOS

7
Westernovou hru Red Dead Redemption 2 doprovodí aplikace pro Android a iOS
  • Red Dead Redemption 2 doprovodí aplikace pro zařízení s Android a iOS
  • V aplikaci hráč může procházet mapu obrovského herního světa, číst si zápisky nebo označovat místa, která chce navštívit
  • Bude díky ní možné kompletně odstranit HUD z televize
  • Titul vychází dnes a dost možná se bude jednat o nejlepší hru roku 2018

Pokud jste milovníci Divokého západu, zpozorněte. Pokračování jedné z nejlepších her současnosti vychází právě dnes a westernovou hru doprovází i chytrá aplikace dostupná pro Android a iOS. V Red Dead Redemption 2 se ocitnete nelítostném prostředí, kde pro vás budou představovat hrozbu nejen lidští protivníci, ale i četné nástrahy divoké přírody. V roli hlavního hrdiny Arthura budete muset dělat rozhodnutí, která budou mít vliv na to, jak budete vnímáni ostatními členy společnosti a následný vývoj příběhu.

Herní vydavatelství Rockstar, které stojí i za ikonickou hrou Grand Theft Auto, se rozhodlo hru doplnit o aplikaci, pomocí níž si hráč bude moci prohlížet mapu (která bude opravdu velmi rozmanitá), číst si zápisky, na které během hraní narazí, nebo označovat místa, která chce prozkoumat. Zároveň bude v aplikaci sledovat všemožné statistiky včetně momentálních ukazatelů tykajících se hlavního hrdiny.

Pokud si budou chtít hráči 100% vychutnat audiovizuální zážitek, mohou ve hře vypnout HUD (různé herní ukazatele a ikonky zobrazující se během hraní) a zobrazit si je v aplikaci. Hra vychází již dnes pro konzole Playstation 4 a Xbox One a je takřka povinností pro každého, kdo jednu z těchto konzolí vlastní.

Stáhnout RDR2: Companion

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Daniel
A aplikace vyjde kdy? Ví se?
Max
Asus zenfone3 nefunguje
Eedx
A hra samotna zase jenom na konzole. Doufam, ze brzo vyjde u na PC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze