Vylepšená aplikace Kuki pro iOS přináší nové funkce

Vylepšená aplikace Kuki pro iOS přináší nové funkce
Fotografie: Kuki
  • Internetová televize Kuki pro klienty vyvinula novou verzi aplikace pro operační systém iOS
  • Majitelé mobilních zařízení Apple tak nyní mohou využívat všech funkcí, které byly až dosud výsadou ostatních platforem, například ovládání televizní aplikace mobilem nebo tvorba uživatelských profilů

Vývoj aplikace jsme pojali trochu jinak než obvykle. Jako odrazový můstek jsme využili zdrojový kód aplikace pro Android a upravili ho do podoby využitelné na zařízeních s operačním systémem iOS. Výsledkem je plnohodnotná aplikace, jejíž budoucí rozvoj navíc bude mnohem jednodušší a flexibilnější,“ říká Marek Bukal, vedoucí vývoje Kuki.


Klienti s mobilními zařízeními Apple tak nyní mohou zakládat vlastní profily v rámci jednoho účtu, přepínat mezi standardním a dětským vzhledem uživatelského rozhraní či ovládat přehrávání na televizi pomocí iPhonu nebo iPadu. Přibylo i intuitivnější fulltextové vyhledávání, kontinuální přehrávání nebo snadnější přepínání mezi zpětným a živým sledováním.

Stávající i potenciální klienti u nás dlouhodobě poptávali modernější aplikaci pro iOS. To je jeden z hlavních důvodů, proč naši vývojáři vložili do aplikace tolik úsilí. Nová verze aplikace navíc kromě nových funkcí přináší také zvýšenou stabilitu a větší rychlost,“ říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. Vývoj aplikace trval tři měsíce a další týdny zabralo betatestování, které skončilo na přelomu listopadu a prosince.

Naším cílem je přinést Kuki na dosah ruky všem našim klientům. Proto v současném plánu rozvoje počítáme i s dalšími operačními systémy. Uvažujeme například o vybraných herních konzolích nebo chytrých hodinkách,“ uzavírá Lukáš Pazourek.

Stáhnout Kuki

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze