Výhercem v pořadí již druhého magického balíčku od Honoru se stává...

Výhercem v pořadí již druhého magického balíčku od Honoru se stává...
  • V poslední soutěži na mobilenet.cz jste mohli opět získat špičkový balíček od společnosti Honor
  • Výhercem se mohl stát jen jeden z vás, nyní se podíváme, kdo se může radovat

V poslední a tak trochu nevšední soutěži jste mohli vyhrát špičkový balíček od Honoru, ve kterém se nachází chytrý telefon Honor 8X a rovněž dvojice Honor Bandů 4. Dosáhnout na tuto skvělou výhru mohl jen ten, který správně složil indície a registroval se skrze soutěžní formulář u nás na webu. Všem účastníkům moc děkujeme, vaší věrnosti si upřímně vážíme.

Určitě vás zajímá, zda jste soutěžní větu složili správně. Musíme říct, že valná většina z vás nezklamala a do formuláře doplnila větu ve správném znění: Neměj limity, měj HONOR 8X, chybou samozřejmě nebyla ani varianta s emotikonem srdce na konci, případně varianta bez verzálek.

Honor 8X

Ještě se budeme chvíli napínat a podíváme se na to, o co vše jste vlastně soutěžili. Honor 8X je smartphone, který zaujme svým špičkovým displejem s úhlopříčkou 6,5 palce a Full HD+ rozlišením, rozhodně nezklame ani fotoaparátem s rozlišením 20 Mpx. Baterie s kapacitou 3 750 mAh pak zaručí bezproblémovou dvoudenní výdrž. Honor Band 4 je pak skvělým pomocníkem pro vaše fitness aktivity. Má vlastní OLED displej, což zpřehledňuje náhled na vaše aktivity i venku na přímém světle. Skvělým bonusem je odolnost vůči vodě, nemusíte se tak bát ani bazénu.

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej...

Šťastným výhercem se stává...

Kamila Němcová, které tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!