Vyhrajte Oppo A98 5G v naší nové soutěži!

Vyhrajte Oppo A98 5G v naší nové soutěži!
Fotografie: Oppo
  • V nové soutěži můžete získat povedený smartphone Oppo A98 5G
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku
  • Vyhlášení proběhne již za dva týdny

Další soutěž mobilenet.cz je tu! Tentokrát máte šanci získat povedené Oppo A98 5G, přitom stačí zodpovědět jen jednu soutěžní otázku! Losovat budeme již za dva týdny, tak vám již nyní držíme palce!

O co hrajeme?

Oppo A98 5G je nejnovějším přírůstkem na mobilním trhu a přináší špičkové technologie a inovace. S Full HD+ displejem o úhlopříčce 6,72" a LCD panelem s maximální obnovovací frekvencí 120 Hz nabízí nekompromisní vizuální zážitek. S průměrným maximálním jasem 680 nitů je obraz živý a detailní i za různých světelných podmínek.

Oppo

Telefon je vybaven čtečkou otisků prstů v bočním tlačítku a předním 32Mpx fotoaparátem v průstřelu, což zajišťuje snadný a bezpečný přístup k telefonu. Výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 695 s 5G se postará o plynulý chod a rychlou odezvu. Kromě 8GB operační paměti naleznete možnost využití dalších 8 GB v rámci virtuální RAM. Uživatelské místo ve variantě s 256GB pamětí poskytuje dostatek úložného prostoru pro aplikace, fotografie a videa.

Hlavní fotoaparát disponuje třemi objektivy, přičemž ten hlavní má 64 Mpx a světelnost f/1,7. Další dva snímače s rozlišením 2 Mpx a mikroskopem s 40× zvětšením rozšiřují možnosti focení.

S baterií o kapacitě 5 000 mAh a rychlým nabíjením o maximálním výkonu 67 W je Oppo A98 5G připraveno i na dlouhé používání. Přítomnost sluchátkového konektoru a systémový konektor USB-C zajistí pohodlnou konektivitu. Telefon je k dostání v elegantní modré a černé barvě.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 22. 1. 2024 20:00 hod. do 15. 2. 2024 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde. Odpověď na soutěžní otázku hledejte na webu značky Oppo.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!