Výhercem Honoru 70 se stává...

Výhercem Honoru 70 se stává...
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V jedné z našich posledních soutěží jste mohli získat Honor 70
  • Ten zaujme lákavým designem a velmi slušnou funkční výbavou
  • Dnes se podíváme na to, kdo smartphone získal

V jedné z posledních soutěží na mobilenet.cz jste mohli získat smartphone Honor 70, který zaujme nejen funkční výbavou, ale také povedeným designem. Stačilo přitom zodpovědět jednu soutěžní otázku, která padla v rámci speciálního vysílání mobilecastu. A na co že se může výherce těšit?

Na první pohled u Honoru 70 zaujme samotný design, zejména pak v bílém/stříbrném provedení s perleťovou úpravou a geometrickými ploškami s označením Crystal Silver, o tuto variantu se také soutěžilo. Potěší zaoblené boky, které napomáhají k příjemnějšímu držení, za pozornost stojí rovněž fotomodul v podobě dvou výrazných kruhů. Stran fotovýbavy výrobce tentokrát vsadil na povedený 54Mpx senzor Sony IMX800 o velikosti 1/1.49" s clonou f/1.9 v doprovodu 50Mpx ultraširokoúhlého objektivu s rozsahem 122 stupňů a automatickým ostřením již od vzdálenosti 2,5 cm, který tak zastoupí i dedikované makro. Honor 70 tak zaujme jak navenek, tak také uvnitř.

Otázka a správná odpověď:

K čemu je dobrý špičkový světelný snímač SONY IMX800?

Správná odpověď: Pomáhá zachytit a absorbovat mnohem více světla a postará se tak o top kvalitu fotek i videí i při velmi špatném osvětlení (samozřejmě, odpověď mohla být sepsána vlastními slovy)

Výhercem se stává...

Jakub K., kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!