Výhercem fitness náramku Huawei Band 4 Pro se stává...

Výhercem fitness náramku Huawei Band 4 Pro se stává...
Fotografie: Huawei.com
  • Týden jste na mobilenet.cz mohli soutěžit o Huawei Band 4 Pro
  • Soutěže se zúčastnilo několik tisíc našich fanoušků
  • Dnes se podíváme na to, kdo tento povedený fitness náramek s GPS získal

V naší nedávné soutěži jste mohli soutěžit o funkcemi nabitý fitness náramek Huawei Band 4 Pro, hra vás opět velice zaujala. Zúčastnilo se vás několik tisíc, většina všech zaslaných odpovědí na soutěžní otázky byla správných. Pokud se chcete s náramkem seznámit podrobněji, neopomeňte naši podrobnou recenzi.

Soutěžní otázky a (tučně) správné odpovědi

1) V jakých barevných variantách je Band 4 Pro k dostání na tuzemském trhu?

  • a) Sunset Red a Black
  • b) Dark Grey a Violet Red
  • c) Cinnabar Red a Graphite Black

Vyhlášení

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej... Tedy, hned po připomenutí hlavních předností Huawei Band 4 Pro.

Huawei Band 4 Pro

Huawei Band 4 Pro potěší nejenom elegantním designem, ale také množstvím aktivit, které dokáže monitorovat. Základem zdravého životního stylu je kvalitní spánek. Proto je chytrý náramek Huawei Band 4 Pro vybaven technologií TruSleep 2.0, pomocí které sleduje váš srdeční rytmus a rozlišuje čtyři fáze spánku pro následnou analýzu jeho kvality a poskytnutí rad pro jeho zlepšení.

Vestavěný GPS modul s úsporným provozem zajistí přesné a rychlé zaznamenání trasy vašeho pohybu bez nutnosti spárování chytrého náramku Huawei Band 4 Pro s mobilním telefonem. Po absolvování venkovních tréninků, jako je běh, chůze, jízda na kole nebo plavání uvnitř či venku, si následně můžete zaznamenaná data zobrazit na mapovém podkladu.

Výhercem se stává...

Romana Bílková , které tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!