Soutěžte o nový Honor 9X a fitness náramek Honor Band 5

Soutěžte o nový Honor 9X a fitness náramek Honor Band 5
  • Další velká soutěž mobilenet.cz je tu!
  • Dnes máte možnost vyhrát špičkovou novinku, Honor 9X, k tomu navíc fitness náramek Honor Band 5
  • Stačí zodpovědět tři snadné otázky a mít štěstí při losování

Honor 9X je více než jen smartphone s hezkým designem, jeho největší předností je ucelené sloučení výborné funkční výbavy do elegantního designu. Jedna funkce, se kterou vyčnívá, je vysouvací selfie kamera s rozlišením 16 Mpx. Začleněním zasouvacího designu selfie kamera nezasahuje do LCD displeje a dává modelu 9X nenarušený FullView displej.

Honor 9X

Telefon se pohodlně drží v ruce díky zadní straně, která disponuje 3D zakřivenými hranami a ultra úzkým bočním rámem. Materiály použité na zadní stranu telefonu jsou odolnější a lehčí než běžné sklo. Honor 9X si zachovává 3,5mm jack a poskytuje všestranný zážitek z poslechu hudby. Má také USB-C pro snadné a pohodlné nabíjení, i když, nabíječku často potřebovat nebudete. Honor 9X se pyšní baterií s kapacitou 4 000 mAh, která se postará o opravdu dlouhou výdrž.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, navíc spolu s úžasným fitness trackerem Honor Band 5.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách Honor.

Soutěž probíhá od 11. 11. 2019 20:00 hod. do 17. 11. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!