Vydání Windows Technical Preview se dočkáme nejspíše až v říjnu

4

Na internet prosáklo poměrně velmi velké množství informací o doposud nepředstaveném systému Windows 9, potažmo jeho vývojové verze nazvané Technical Preview. V Redmondu už oficiálně potvrdili, že systém bude oficiálně představen 30. září, ale k testerům se dostane nejspíše až v říjnu.

Microsoft chystá nástupce Windows 8.1, ale to už všichni víme. Ovšem co nevíme je, kdy se dostane na trh, nebo alespoň jeho testovací verze. Původně se předpokládalo, že testovací verze nazvaná prostě „Technical Preview“ bude dostupná už 30. září, kdy má být systém oficiálně představen, ale nejspíše se jej dočkáme až v říjnu, podobně jako u Windows Phone 8.1, kdy bylo také třeba počkat, než testovací verze dorazí na první zařízení.

Předpokládaný vzhled Windows Technical Preview

Vydání finální verze není zatím vůbec známé, ale předpokládá se příští jaro, přičemž RTM verze systému má být hotová už letos, což by byla opravdu velká rychlost v oblasti vývoje systému Windows. Je vidno, že Microsoft šlápl na plyn a vývoj Windows v poslední době razantně zrychlil.

Zdroje: microsoft-news.com, neowin.net

Diskuze ke článku
xaveric
jsem zvědavý jak to dopadne s upgradem z win8.1... zda MS poskytne slevu nebo zda dokonce bude zadarmo jako to udělal Apple se svým OSX
lol
Aký mesiac je říjn? V slovenčine

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze