Uniká Windows sestavení 9788: spatřena nabídka Start

13

Vývoj nových Windows běží jak na drátkách, a tak tu máme po nějaké době zase pár zajímavých informací. Že se nabídka Start po pár letech odpočinku zase vrátí, a Microsoft tak vyslyší urputné volání mnoha uživatelů, není žádná novinka, ovšem to není všechno.

Záhadou ale stále zůstává, jak taková reinkarnovaná nabídka Start bude vypadat. Bude fungovat na principu, který známe z Windows 7? Projde si výraznou úpravou a Microsoft ji pořádně upraví? A co dlaždice, kam ty půjdou?

Záhadná nabídka Start

Otázek je pořád víc než odpovědí. Na některé z nich by nám však mohl poskytnout odpověď obrázek, jenž nedávno unikl z vývojových center Redmondského obra. Bude však nová nabídka Start fungovat na principu, který známe z Windows 7?. No, podle všeho to zatím vypadá, že téměř ano. Princip zůstane a snad i přibydou nějaké ty dlaždice. Ale k čemu dlaždice v nabídce Start, když je tu primárně kvůli ovládání myší? Na tuto odpověď si zase musíme nějaký ten čas počkat.

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
Jakub
Podle mě když najedu myší na Start tak se zobrazí nabídka. Když kliknu, jsem v metru. Doufám že bude i edice bez metra.
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Já jsem si už na Metro tak zvykl, že už nepoužívám pomocné Starty a už bych ho nechtěl zpátky. :)
adf
To bude zase tak zbytečná překopávka. Pořád říkám. Metro je lepší než nabídka Start. A vážně je, lidi jen neví, jak si to můžou nastavit, změnit a ve výsledku? Start obrazovka, která je přehledná, s dlaždicemi, co zobrazují informace, jako widgety.

A teď co. Vrátí se nabídka Start, která je funkčně celkově horší. Zobrazí jak míň informací, tak míň programů, teď se musí přemístit boční lišty vyhledávací do nabídky Start a nejen to...

Fakt. Podle mě měli jen vylepšovat Metro a ukázat, že je to fakt lepší.
Fry
Taktiež som si na Metro celkom zvykol, vyčistil som plochu a do metra presunul občas používané programy, skrátka len kliknem na štart a zobrazí sa mi celá paleta toho čo chcem aby tam bolo a spustím to, podoba štartu na obrázku mi príde ako krok späť (Používam win 8.1)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze