Vybírá si prohnutí svou daň? U LG G Flex se objevují hrbolky

25

Model G Flex se dostal do povědomí všech díky novátorské konstrukci s prohnutým displejem, kterou lze při zatlačení i narovnat. Bohužel nyní se ukazuje, že daná konstrukce má i svá negativa a nejedná se o nic, nad čím byste mávnuli rukou.

Pokud vás tento telefon zajímá, určitě nepřehlédněte živý pohled z nedávného veletrhu CES v Las Vegas, kde jsme pro vás stihli zajistit naše první dojmy z tohoto kousku. Nyní ale k samotnému problému. I když se LG hájí tím, že svůj G Flex řádně testovalo a namáhalo, server Korea Times přišel s informací doplněnou o potvrzující fotografií, že prohnutá konstrukce přeci jen není tak odolná.

Nejedná se o odraz, hrbolky se navíc prý vyskytují na více kusech.

Na přiložené fotografii si ve žlutém oválu můžete všimnout dvou malých hrbolků. Nejedná se o odraz, tyto hrboly se fyzicky vyskytují na displeji zařízení. LG se ji sice stihlo vyjádřit, dozvěděli jsme se však jen to, že nerovnosti nemají žádný vliv na výkon zařízení a měly by časem zmizet. Jestli se jedná o výrobní vadu celé série či jen několika kusů zatím není známo.

Technické parametry LG G Flex

Kompletní specifikace
Konstrukce160,5 × 81,6 × 7,9 mm, 177 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejPOLED, 6" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 032 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 800 MSM8974, CPU: 4×2,26 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.2
Akumulátor3 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:30 hodin
Dostupnostúnor 2014, 19 900 Kč

Zdroje: androidcommunity.com, koreatimes.co.kr

Diskuze ke článku
Michal
Znovu jsem se díval na videopohled a docela jsem se pobavil - díky prohnutí větší žážitek na sledování videa :D Dobrej vtip :D To by mohlo platit u TV přes zeď, ale určitě né u mobilu :D Jen doufám, že se takový kraviny nechytne více výrobců, ale kdo ví kdyby udělali kouli to by mohlo být fajn - film by mohlo sledovat velké množství kamarádů z různých stran :D A telefon by pak mohli dělat v golfové, tenisové a pro fanoušky velkých phabletů fotbalové edici :D
erado
ach nech lg vyraba nadalej bielu techniku a nie mobily
Michal
No celkem nechápu k čemu je vůbec takovej displej dobrej - vždyť je to naprosto k ničemu....
Michal
Aby trošku vyslechly uživatele - zvýšit výdrž na baterii - to né... to je strašně pracný udělat aspoň 5000mAh baterie a začlenit třeba solární dobíjení které by tu výdrž také prodloužilo to se také nějak neobjevuje, ale neustále přemýšlí nad nějakýma kravinama - který ještě ve výsledku přináší horší užitné vlastnosti.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze