Zakřivené LG G Flex se možná brzy naučí natáčet 4K video

4

Jihokorejské LG se může pyšnit, že dokázalo svůj zakřivený model G Flex dostat na významné světové trhy. Nikomu se to dříve nepovedlo. Výrobce navíc plánuje i patřičnou podporu a s příchodem Androidu 4.4 by se mělo vylepšit také video.

LG G Flex je v pořadí druhý zakřivený telefon na světě. Chlubí se špičkovou výbavou i oslnivým výkonem, o čemž nás přesvědčil i v nedávné recenzi. Kritizovali jsme však nasazení staršího Androidu 4.2 Jelly Bean. Výrobce však samozřejmě podporu plánuje a pro G Flex se chystá nejnovější Android 4.4 KitKat. Termín vydání není znám, stejně jako případné novinky, vyjma jedné.

LG G Flex

Uniká totiž kódový zápis nové verze operačního systému, kde můžeme vidět informaci o to, že by LG G Flex mělo podporovat záznam videa ve 4K rozlišení. Tím by tedy o řád povýšilo a dohnalo nejlepší modely dnešní doby. Pokud se však těšíte, že přijde i zpomalené video se 120 snímky za vteřinu, tak vás musíme zklamat. Na to se údajně nedostane.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Naposledy upraveno: 4. 3. 2014 13:18
G Flex by už mal podporovať 4K video teraz, nie? Teda aspoň podľa oficiálnych stránok LG :)

Mimochodom, na XDA je už upravená aplikácia kamery aj pre LG G2. Musí však bežať na KitKate. Upravená kamera zahŕňa okrem rôznych úprav a opráv aj 4K video a 120 fps video :)
koblih
Hahaáá, G Flex umí natáčet videa 4K z výroby už teď! :) S Jelly Beanem. :) K čemu je nutné mít KK?
Zase novinářská kachna.
Gouda
FullHD se 120fps by myslim uvitalo vice lidi, nez 4K a to myslim i pro budouci modely jinych vyrobcu.
pedro
Zakrivene LG Flex, je slepa ulicka evoluce :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze