Vodafone Student SMS Grátis: SMS zcela zdarma!

6

Vodafone právě představil převratnou nabídku. Studenti budou moci posílat SMS zprávy po celý rok zcela zdarma. Při odeslání zprávy se jim zobrazí reklama, která bude SMS sponzorovat. KOMPLETNÍ INFORMACE

Student SMS Grátis - SMS zdarma za reklamu

Vodafone dnes představil zcela novou nabídku. Ta je unikátní jak na českém, tak světovém trhu. Globálně existuje pouze několik vzdáleně příbuzných nabídek. O co jde? Služba Vodafone Student SMS Grátis umožňuje v rámci ČR zasílat SMS zdarma do všech mobilních sítí, a to po celý školní rok až do 31.8.2008. Službu mohou využít všichni studenti ve věku 15-26 let, bez ohledu na to, zda využívají Vodafone tarif nebo předplacenou kartu. Protihodnotu za SMS zdarma představuje reklama, která se objeví odesílateli zprávy na displeji mobilního telefonu během zasílání SMS. Příjemce zprávy žádnou reklamu neobdrží. SMS zdarma můžou studenti zasílat prostřednictvím WAPového portálu Vodafone live! nebo prostřednictvím Java aplikace, kterou si stáhnou do svého mobilu.

Vodafone Student SMS Grátis: SMS zcela zdarma!

Pohodlnější a rychlejší bude asi druhý způsob, tedy používání speciální JAVA aplikace. Tu si budete moci stáhnout až po registraci (podrobnosti níže) do služby. Aplikace nám byla předvedena na tiskové konferenci a je velmi jednoduchá. Obsahuje jednoduchý editor, kde se zpráva píše. Příjemné je, že se z aplikace dostanete do svého telefonního seznamu. Zpráva se posléze odešle přes GPRS/EDGE a v průběhu odesílání se vám na celém displeji objeví reklama. Pokud vás zaujme, můžete si ji prohlédnout i později. Reklama zobrazovaná v JAVA aplikaci je interaktivní. Z kontextové nabídky je možno zavolat pro více informací o nabídce, připojit se na příslušný WAP/WEB portál nebo zaslat SMS pro více informací. Důležité je, že za datové přenosy při odesílání SMS a zobrazování reklam nejsou zpoplatněny. SMSky tak budou skutečně zdarma.

Pokud vás zajímá, zda-li existuje nějaké omezení, tak vězte že ano. Pro většinu uživatelů ale asi nebude příliš podstatné. Limitem totiž je 300 SMS zpráv denně do všech českých sítí z JAVA aplikace a stejné množství zpráv z Vodafone Live! portálu. Služba není dostupná při odesílání SMS ze/do zahraničí, pouze pokud je odeslána v rámci ČR. SMS lze zdarma posílat do sítě Vodafonu a sítí dalších mobilních operátorů. Na pevné linky se nabídka nevztahuje.

Zákazník má vždy na výběr, jestli zašle SMS zdarma ze speciální aplikace, za kterou dostane reklamu do mobilu nebo klasickou placenou SMS zprávu bez reklamy. Z průzkumu Vodafone Zoom vyplynulo, že až 76 % studentů ve věku 15-26 let by mělo zájem o službu na principu Student SMS Grátis.

Pro čerpání výhod služby Student SMS GRÁTIS se musí zákazník zaregistrovat. Registraci lze provést v obchodech Vodafonu, zavoláním na zákaznickou linku: 800 77 77 77 a při pořízení nové SIM karty také přes internetový obchod Vodafonu. Registrovat se může každý zákazník Vodafonu s předplacenou kartou nebou paušálem s výjimkou tarifů Na jistotu a Na zisk a firemních zákazníků se smlouvou. Při registraci je nutné zadat svůj věk, pohlaví, PSČ a školu. Jednotlivé reklamy jsou totiž cílené na určité skupiny zákazníků a reklamní sdělení tak má šanci více oslovit. Při registraci studenta není vyžadováno potvrzení o studiu. Při návštěvě pobočky se vyžaduje například pouze čestné prohlášení, že student v daném roce studuje.

Vodafone do budoucna připravuje podobnou nabídku v oblasti JAVA her a SMS informačních zpráv. Uživatel si bude moci zdarma stahovat JAVA hry za zobrazení reklamy ve hře nebo na WAPU. Stejná nabídka by se mohla objevit v případě SMS info zpráv, obsahující zpravodajství, počasí, sportovní nebo bulvární zprávy. Také ty si bude moct uživatel v budoucnu nechat posílat zdarma pod podmínkou zobrazení reklamy v nich.

Spuštění nové nabídky doprovází reklamní kampaň plná králíků. Stejný motiv nese i nový informační web nabídky, který se nachází na adrese www.milujteje.cz/

Více informací na www.milujteje.cz/

On-line zpravodajství z tiskové konference

---- 11:16 -------

Při registraci studenta není vyžadováno potvrzení o studiu. Při návštěvě pobočky se vyžaduje například pouze čestné prohlášení, že student v daném roce studuje.

---- 11:15 -------

Vodafone zcela nepokrytě a vtipně vyzývá konkurenční operátory, aby přišli s podobnou nabídkou. Při spolupráci se podaří mnohem rychleji vybudovat nové odvětví reklamního trhu.

---- 11:07 -------

Vodafone připravuje rovněž nabídku v oblasti JAVA her a SMS informací. Uživatel si bude moci zdarma stahovat JAVA hry za zobrazení reklamy ve hře nebo na WAPU. Stejná nabídka by se mohla objevit v případě SMS info zpráv, obsahující zpravodajství, počasí, sportovní nebo bulvární zprávy. Také ty si bude moct uživatel v budoucnu nechat posílat zdarma pod podmínkou zobrazení reklamy v nich.

---- 11:05 -------

Zajímavost - Reklama zobrazovaná v JAVA aplikaci je interaktivní. Z kontextové nabídky je možno zavolat pro více informací, připojit se na příslušný WAP/WEB portál nebo zaslat SMS pro více informací.

---- 11:00 -------

Důležitá informace. Za datový provoz GPRS/EDGE při odesílání SMS zpráv se neplatí, vše je tedy skutečně zcela zdarma. Příjemná je rovněž možnost přistupovat z JAVA aplikace do telefonního seznamu telefonu s vašimi kontakty.

---- 10:50 -------

Vodafone se chlubí tím, že jeho nabídka je globálně zcela unikátní. Česká republika bude první zemí na světě, kde bude nabídka Student SMS Grátis představena.

---- 10:45 -------

Z průzkumu Vodafonu prý vyplynulo, že podobnou službu pro zasílání volných SMS zpráv za reklamu by ocenilo až 76 % studentů.

---- 10:40 -------

Tak omezení v počtu SMS zdarma nakonec existuje, ale pro většinu uživatelů asi nebude příliš podstatné. Limit totiž činí 300 SMS zpráv do všech českých sítí denně z JAVA aplikace a stejne mnozstvi zpráv z Vodafone Live! portálu. Služba není dostupná při odesílání SMS ze zahraničí, pouze pokud je odeslána v rámci ČR.

---- 10:30 -------

Vodafone dnes představuje novou nabídku, která může způsobit malou revoluci. SMSky totiž bude možné odesílat zcela zdarma až do 31.8.2008. Za to se zákazníkovi při odesílání zobrazí vždy reklama. Příjemce však žádnou nedostane. Pro posílání těchto bezplatných SMS je nejdříve potřeba se zaregistrovat a zadat svůj věk, pohlaví, PSČ nebo školu. Reklama tak bude více cílená. Posílání těchto bezplatných SMS zpráv se děje buď přes WAP nebo skrze JAVA aplikaci, kterou si budou moci uživatelé po registraci stáhnout.

Registrovat se je možné osobně na prodejně, skrze infolinku nebo při zakoupení nové SIM karty i přes internet. Službu mohou využít studenti ve věku 15-26 let s předplacenými kartami i paušálem.

Více informací na http://www.vodafone.cz/kralici/

Diskuze ke článku
Martin Skopal
Lze službu Vodafone Student SMS Grátis registrovat i zavolanim na cislo 800777777 ??
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
"Registraci lze provést v obchodech Vodafonu, zavoláním na zákaznickou linku: 800 77 77 77 a při pořízení nové SIM karty také přes internetový obchod Vodafonu."
Martin Skopal
Po prijeti SMSky, mi to vjede na Vodafon live! kde souhlasim s podminkami a dam ZKONTROLOVAT TELEFON (tedy muj Sony Ericsson K310i) s tim ze je podporovanej K300i tak by mel byt podporovanej i 310i... a napise mi to: "Vas telefon nepodporuje pouziti aplikace Vodafone SMS Gratis anebo mate nespravne nastaveni datovych prenosu." Tak bych chtel vedet, co s tim mam delat, nebo ku prikladu, kde si spravne nastavim datove prenosy Dekuji za odpoved
777525128
Salut tovarașu meu vezi ca ana e cu un baiat in camera

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze