Vodafone naděluje data zdarma majitelům předplacenek. Kolik GB můžete získat?

Vodafone naděluje data zdarma majitelům předplacenek. Kolik GB můžete získat?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Dárek v podobě GB navíc si zákazníci vyzvednou v mobilní aplikaci či webové samoobsluze
  • Majitelé Zlaté karty mohou mít přes léto 20 GB dat za 200 Kč měsíčně

Operátor Vodafone od dnešního dne rozdává v rámci letní akce gigabyty dat k předplaceným kartám zdarma. Během června, července i srpna si každý po splnění podmínek může vyzvednout 5 GB dat navíc, u vyšších balíčků jde dokonce o 10 GB dat. Datový dárek 5 GB čeká na všechny, kteří využívají balíčky z kategorie Data+SMS nebo Komplet za cenu 149 korun a vyšší. Letní akce startuje 3. června a platí až do konce srpna pro stávající i pro nově zakoupené předplacené karty. Zmíněných 5 GB dat je připraveno každý měsíc, celkem tak jde o 15 GB.

Navíc 5, ale i 10 GB dat

S balíčkem Volání v síti neomezeně + 1,5 GB dat lze přes léto využít celých 6,5 GB dat, a to za cenu 149 korun měsíčně. Dalším příkladem je balíček 10 GB dat a SMS v síti neomezeně, kde zákazníci dostanou navíc 10 GB dat, tedy za 399 korun měsíčně budou mít k dispozici 20 GB dat. Vše přehledně shrnuje přiložená grafika.

Vodafone data k předplaceným kartám léto 2024

Jak si dárek vyzvednout a Zlatá karta s něčím extra

Dárek v podobě gigabytů dat navíc si zákazníci mohou jednoduše vyzvednout v mobilní aplikaci nebo webové samoobsluze Můj Vodafone. Promoakce platí i pro nové zákazníky. Ti si mohu například s limitovanou edicí Zlaté karty užívat přes léto 20 GB dat jen za 200 korun měsíčně. Prodejní cena karty je 249 korun a je k dostání na webu, v prodejnách Vodafone nebo u vybraných partnerů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze