Vodafone ladí vánoční nabídku, opět nepůjdou samoobsluhy

1

Vodafone o nadcházejícím víkendu opět aktualizuje své systémy a vše připraví na příchod vánoční nabídky. Z tohoto důvodu po pouhém jednom měsíci opět nebude možné využívat samoobsluhy operátora.

Vodafone

O víkendu 11. až 13. listopadu 2016 provede Vodafone aktualizaci systémů péče o zákazníky v rámci příprav vánoční nabídky, kterou vám hodlá představit v průběhu příštího týdne. Z tohoto důvodu budou od pátku 20:00 do nedělního večera dočasně omezeny funkce samoobslužných systémů. Týká se to Internetové, SMS, Hlasové samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone. Během víkendu operátor doporučuje dobíjet prostřednictvím bankomatů, dobíjecích terminálů nebo internetového bankovnictví. Dobití přes jiné kanály nebude možné.

TIP! Vodafone v listopadu: Huawei nova, Moto G4 Play a další novinky

Vodafone

Na běžný provoz sítě, tj. na volání, zprávy nebo připojení k internetu nebude mít aktualizace žádný vliv. Pakliže potřebujete u svého telefonního čísla provést jakékoliv změny služeb či nastavení, doporučuje operátor tuto změnu provést do pátečního poledne. Pokud byste již změnu nestihli, bude vhodnější veškeré změny odložit na nedělní večer či později.

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: tisková zpráva