Virtuální operátor Mobil.cz nabízí datový balíček Rychlý Giga a LTE

4

V dnešní době, kdy je na českém trhu několik desítek virtuálních operátorů je velmi obtížné něčím zaujmout. Někteří nabízejí výhodnější sazby, jiní zase lepší tarifikaci nebo dvojnásobný kredit při dobití. Mobil.cz na to jde už od začátku po svém, nabízí internet s FUPem 200 MB za každé dobití zdarma. Pro ty, kterým by nestačil, připravil Mobil.cz nový balíček Rychlý Giga.

Nepřehlédněte:

Virtuální operátor Mobil.cz nabízí již od samého startu zajímavý benefit v podobě internetového připojení s FUPem 200 MB za dobití zdarma. Datový limit 200 MB však nemusí stačit každému, neustálé umělé navyšování také není kdovíjak příjemné. Z tohoto důvodu si Mobil.cz pro vše „datově náročnější“ zákazníky připravil datový balíček „Rychlý Giga“ – ten zahrnuje, jak již název napovídá, 1 GB dat. K 1 GB, který můžete využít na stahování čehokoliv je zde i FUP limit 500 MB, ten je platný pouze pro prohlížení webů z rodiny iDNES, celkem je tedy pro zákazníka dostupných 1,5 GB.

Mobil.cz
Logo virtuálního operátora Mobil.cz

Cena tohoto balíčku je 300 Kč, surfovat navíc můžete až dvojnásobnou rychlostí oproti standardnímu balíčku (až 20 Mbit/s, a to jak za pomocí LTE, tak i HSPA+). I když může zákazník Mobil.cz surfovat v rámci balíčku Rychlý Giga dvojnásobnou rychlostí oproti standardnímu balíčku, zamrzí, že zde nějaký rychlostí limit oproti běžnému LTE u T-Mobile, pod kterým Mobil.cz funguje, vůbec je. Platnost balíčku je stejná jako platnost základního balíčku, tedy 30 dní od aktivace.

A co se stane po vyčerpání FUP limitu? V průběhu jeho platnosti se za dobití kreditu množství dat nijak nenavyšuje, po vyčerpání 1 GB (1,5 GB) tedy budete opět surfovat standardní rychlostí. Jako dárek si pro vás virtuální operátor Mobil.cz přichystá porci dalších 200 MB dat, tedy objem základního balíčku při dobití. Aktivaci balíčku provedete snadno v internetové samoobsluze.

Datový balíček Rychlý Giga - podmínky (482,06 KB, pdf)

Diskuze ke článku
Tumithak
300,- Kč za 1 GB dat na 30 dní, to je vtip?

A dotaz pro autora, stýskat si, že je tam rychlostní omezení, to myslíte vážně? I tou "omezenou" rychlostí daný FUP vyletí komínem za necelých 7 minut!!!
Renata
Az tady bude virtual co da neomezene volani a SMS v tuzemsku + 600 MB dat s FUP pod 549,-Kc bez smlouvy jen za dobijeni tak budu mit zajem a priznam se, ze MOBIL.CZ na to ma! Stejne tak TESCO mobile. Jinak virtualove u O2 at si sbali vsech par svestek a zmizi. BLESKmobil uz je nezajimavy, po predstaveni Gorila Mobil tento virtual vsak nema slusne vychovani jako Mobil od CEZ jeho jine aktivity jsou jeden podvod za druhym. Virtualum ve Vodafone se neda moc verit snad jen OpenCall, Studentfone nezajimavy, City Mobile ma sanci jenze Skyfone se snazi taky zajimavejsi je vsak Connectica nebo Fayn.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze