Photoshop Express: odstraňování zelených očí a sdílení na Instagram

Pokud chcete na svém telefonu nebo tabletu rychle upravovat fotky, tak máte na výběr mezi spoustou aplikací. Jednou z nich je i Photoshop Express od Adobe, který se nyní dočkal aktualizace. V té můžete rychle opravovat zelené oči svým mazlíčkům nebo fotografie sdílet na Instagram.

Adobe je společnost známá především díky svým programům pro úpravu fotografií a grafiky. Různé verze jejich oblíbeného Photoshopu si můžete také stáhnout pro svůj telefon nebo tablet. Adobe Photoshop Express patří mezi jednodušší aplikace pro rychlou úpravu fotografií. Navíc si ji můžete stáhnout zdarma pro iOS i Android. Nová verze 3.3 přidává hned několik novinek a mění vzhled aplikace. Například pro iOS můžeme říci, že konečně dodržuje standardy iOS 7. Změna vzhledu ale není tím nejzajímavějším.

Adobe Photoshop Express

Novou funkcí je oprava „zelených očí“. Těch si můžete všimnout u fotografií svých mazlíčků. U lidí to obvykle bývá problém „červených očí“, které aplikace umí také opravit. Další novinkou je, že když aplikaci ukončíte bez uložení, tak o práci nepřijdete, protože příště začnete tam, kde jste naposledy skončili. A v neposlední řadě jsou tu ještě nové možnosti sdílení. Jednak můžete obrázky rychle poslat skrz SMS, ale hlavně přibyla možnost odeslat fotografii na Instagram.

Stáhnout Adobe Photoshop Express

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com, itunes.apple.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze