Videoshrnutí z IFA 2013: co nás zaujalo nejvíce?

Veletrh IFA 2013 v Berlíně se pro nás chýlí ke konci. Na pořadu dne je tak závěrečné bilancování. Čeho všeho jsme se dočkali, co nového jsme mohli vyzkoušet a jaké novinky nás oslovily za těch několik dní nejvíce? Podívejte se na náš závěrečný videopohled z veletrhu.

IFA je událostí, na které je každoročně představeno velké množství novinek z oblasti mobilů nebo tabletů, ale nejen to. Najdeme zde ve velké míře počítače, audio a video techniku a dokonce i bílou techniku. Veletrh je letos přímo prošpikován 4K obsahem a dalo by se říci, že každý významnější výrobce přivezl nějakou tu "nej" 4K televizi. My jsme se ale samozřejmě zajímali zejména o mobily a tablety. V uplynulých dnech jsme vám zajímavosti ze života na výstavišti přinášeli v našem blogu a jak jste si mohli z fotografií všimnout, novinek i lidí bylo na IFě opravdu mnoho. Podívejte se na naše závěrečné videoshrnutí - co nás na veletrhu zaujalo nejvíce?

IFA 2013 – shrnutí

A co zaujalo nejvíce z našeho zpravodajství vás? Který telefon nebo tablet se vám líbil nejvíce a co vás naopak zklamalo? Budeme rádi za vaše názory v diskuzi.

Diskuze ke článku
Michal Myscho Kazimír
Michal Myscho Kazimír
ste elita nielen v cesku ale aj na slovensku, konkurencia si z vas moze brat priklad :)
Patrik
Skvělé jako vždy. Profesionalita, zmíněny všechny důležité informace, stručnost. Prostě super. :-)
juraj
Najlepsie spravodajstvo proste neni co vytknut ... Kazdu chvilu bolo nastranke nieco nove az som to nestihal citat.SUPER :-)
maCZa
Dekuji Mobilenetu za zpravodajství. Hezka prace pánové. Jednim slovem parada.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze