Viber 4.0 pro iOS a Android přináší funkce push-to-talk

8

Populární multiplatformní aplikace pro výměnu krátkých textových zpráv a volání přes VoIP Viber vyšla pro Android a iOS ve své čtvrté verzi, která přináší řadu novinek. Zlepšení se mimo jiné dočkala kvalita hovoru a přibyla i řada nových funkcí, jako například push-to-talk nebo obchod se samolepkami, tzv. stickers.

Poté, co se v uplynulých týdnech dočkali aktualizace Viberu uživatelé s BlackBerry a Windows Phone 8, dostala se řada i na Android a iOS. Hlavní novinkou je bezesporu zvuk v kvalitě HD a konečně se aplikace dočkala i optimalizace pro tablety s Androidem. Další novinkou jsou pak hlasové zprávy v podobě push-to-talk, které se jednoduše vytvářejí podržením mikrofonu v pravém dolním rohu. Zvýšen byli počet účastníků jedné konverzace, kterých může být nově až sto.

Spíše mladší uživatelé rovněž ocení i nový obchod se samolepkami tzv. stickers. Ty sice byly přítomné již v předchozí verzi, ale nově je však možné dokupovat sady dalších přes zabudovaný obchod.

TIP: Komunikační aplikace WhatsApp Messenger přidává hlasové zprávy

Viber je mulitplatformní komunikační aplikace, která podporuje všechny hlavní mobilní platformy, ale má své verze i pro Windows a Mac. Na rozdíl od WhatsApp, který je zaměřený textově, je silnou stránkou Viberu internetové telefonování přes Wi-Fi nebo 3G.

Stáhnout Viber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: engadget.com, play.google.com, itunes.apple.com

Diskuze ke článku
Jenula
Pokud máte Viber v mobilu a chcete ho i do tabletu bez 3g (bez simky s číslem) zadejte při přihlášení tel. číslo mobilu a aktivační kód vám nepřijde SMSkou na zadané číslo ,ale na váš Viber učet v telefonu. Po přihlášení vám to rovnou překopíruje vaše viber kontakty z telefonu do tabletu.
thegrid
Mě by zajímalo, jestli se dá už normálně volat. Protože když jsem viber zkoušel minule před rokem byl spousty bugů.
Například číslo prozvánělo i když dotyčný nebyl online, nebylo vidět kdo je online, kvalita hovorů byla špatná pokud vím.
hans
Viber je super.Platim tretinu....
foto1977
asi za mobilní data...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze