Komunikační aplikace WhatsApp Messenger přidává hlasové zprávy

7

Aplikace WhatsApp Messenger je náhradou nejen za klasické SMS zprávy, umí posílat i obrázky či videa. V poslední aktualizaci přibyla možnost odeslání hlasové zprávy, můžete ji tak využít v omezené míře i na telefonování.

Obrázek z Twitteru

Aplikaci WhatsApp Messenger používá aktuálně přes 300 milionů uživatelům na celém světě, díky ní ušetří peníze peníze za SMS či MMS zprávy. Zprávy se posílají přes internetové připojení, stačí mít tedy jakýkoli datový tarif a můžete si neomezeně psát s jiným uživatelem této aplikace. Používání WhatsApp Messenger je první rok zdarma, poté za každý další rok zaplatíte dolar, to je velmi sympatická cena.

Poslední aktualizace přidala všem podporovaným platformám i možnost zasílání (a samozřejmě i příjem) hlasových zpráv. Použití je velmi jednoduché, stačí podržet ikonku s mikrofonem (je vedle pole pro psaní zprávy), namluvit vzkaz a ikonku pustit, tímto se hlasová zpráva odešle.

Hlasovou zprávu následně vidíte ve streamu zpráv, můžete si ji kdykoli později přehrát.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
Xzeit
Zapomněli jste zmínit také pro Symbián....
mental.disease
Na symbiane som ho používal..
Teraz nie je dôvod Viber je vo všetkom lepší a v mojom tel. zozname oblubenejsi ;-)
pavtoo
Jenže VIBER je nestabilní, bere baterku, ... a to i na SGS3.
Zigáč
Funguje také na BB10 bud podržením ikonky nebo podržením mezerníku. Podržením mezerníku to funguje i na starších BBOS (6 a 7).
Naopak na kamarádově Lumia 710 nefunguje ani nahrání ani přehrání zprávy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze