Velký únik informací o třech nových iPhonech 11. Design fotoaparátů vyděsí

39
Velký únik informací o třech nových iPhonech 11. Design fotoaparátů vyděsí
  • Apple představí iPhony 11, 11 Pro a 11 Pro Max
  • Všechny nabídnou procesor Apple A13 a bezdrátové nabíjení
  • Maximálně se můžete těšit u všech modelů na 512GB úložiště

Máme potvrzené, že se nové iPhony oficiálně představí 10. září, tedy za týden a jeden den. Namluvilo se toho o nich už dost, avšak dnes dorazil vcelku masivní a zejména komplexní únik skrze mydrivers.com. Budoucí iPhony mají nést označení 11 a opět půjde o tři modely. Ačkoliv vše vypadá velmi důvěryhodně, je nutno i níže popsané informace brát s rezervou.

Apple iPhone 11

iPhone 11

Nejprve se podíváme na iPhone 11, který se má stát přímým nástupcem iPhonu Xr. Jeho displej má mít 6,1palcovou úhlopříčku, avšak půjde o obyčejný IPS panel s rozlišením 1 792 × 828 pixelů. Zapomenout musíte na funkci 3D Touch, naopak Face ID bude přítomno. Hardware bude představovat Apple A13 se 4GB operační pamětí. V případě úložného prostoru bude na výběr 64 GB, 256 GB a 512 GB. Celé zařízení bude skleněné a těšit se můžete na podporu bezdrátového nabíjení, kterým dočerpáte energii do baterie s kapacitou 3 110 mAh.

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

Čelní strana je místem pro 12megapixelový selfie fotoaparát. Na zadní straně je duální 12megapixelový snímač v poměrně masivním hrbu, který vypadá poněkud zvláštně. Levnější iPhone 11 si neporadí s Apple Pencil. Základní verze iPhonu 11, tedy s 64GB pamětí, vyjde na 749 dolarů, což by mělo být více než 21 tisíc korun s daní.

iPhone 11 Pro

Pomyslný běžný iPhone, to bude model 11 Pro, který v nabídce nahradí loňský Xs. Lákat bude na skleněné tělo a 5,8palcový OLED displej s rozlišením 2 436 × 1 125 pixelů. I zde bude chybět 3D Touch, naopak Face ID bude přítomno, stejně jako čelní 12megapixelový fotoaparát. Procesor Apple A13 je samozřejmostí, tentokrát je však doplněn 6GB operační pamětí. V případě interního úložiště bude k dispozici 128 GB, 256 GB a 512 GB.

Apple iPhone 11 Pro se pochlubí podporou Apple Pencil nebo bezdrátového nabíjení. Baterie bude mít kapacitu 3 190 mAh. Na zadní straně se nachází hned trojitý 12megapixelový fotoaparát, přičemž modul nevypadá příliš pěkně na pohled a uvidíme, zda v reálu bude dojem přeci jen lepší. Základní verze iPhonu 11 má startovat na 999 dolarech, což je zhruba 28 tisíc korun s daní.

Apple iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max a iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Za krkolomným názvem se skrývá pomyslný vrchol nabídky a nástupce iPhonu Xs Max v jednom. Do značné míry bude výbava iPhonu 11 Pro shodná s výše zmíněným iPhonem 11, odlišnosti hledejme ve velikosti. Ta naroste kvůli nasazení 6,5palcového OLED displeje s rozlišením 2 688 × 1 242 pixelů. Beze změny je hardware i všechny fotoaparáty.

I největší chystaná novinka si má rozumět s Apple Pencil a disponovat bezdrátovým nabíjením. Baterie by měla mít kapacitu minimálně 3 500 mAh. Základní verze se 128GB pamětí má stát 1 099 dolarů, tedy rozhodně nad hranicí 30 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
Rocco
To vůbec nevadí, ze to tak bude vypadat. iOvce si to opět obhaji proč to tak je a že vlastně je to tak správně...
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Nejhorší na tom je, že ten hnus bude do roka na každém druhém androidu. Viz. výhřez.
Offečka Jablečna
Vyděsit se může akorát tak člověk, který si při každém pohledu na iPhone uvědomí, jak moc světelných let je ten jeho děravý a zalagovaný krám s droidem pozadu.
Noodle Lover
Kdo trochu rozumí designu tak rozumí i tvaru "hrbu" foťáku. Ze začátku se bude brblat, ale zachvíli z toho bude něco ikonického pro iphone. Pár číňanů okopíruje. Nic to nemění na tom, že pro majtele X pořád nemá velký smysl upgradovat. iPhone 11 = iPhone Xss

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze