Veletrh MWC bude možná zrušen. Rozhodnout se má údajně v pátek

13
Veletrh MWC bude možná zrušen. Rozhodnout se má údajně v pátek
  • Další přední vystavovatelé odřekli účast na barcelonském veletrhu
  • Opět se údajně zvažuje, zda nebude letošní ročník veletrhu zcela zrušen

Tradiční barcelonský veletrh MWC má letos možná nejistou budoucnost. Již před časem svou účast odřeklo LG, které tento týden následovalo také Sony. Japonský výrobce své novinky představí jen on-line. Nyní se dle gsmarena.com veletrhu nebudou účastnit ani výrobci procesorů Intel a MediaTek, přičemž účast odřeklo také Vivo. Začátkem tohoto týdne však vydali organizátoři veletrhu MWC prohlášení, že letošní ročník proběhne.

Aktuálně se však na španělském serveru lavanguardia.com objevily informace, podle kterých se bude opět rozhodovat, zda nebude celý veletrh z bezpečnostních důvodů zrušen. Prozatím jde o spekulaci, neboť chybí vyjádření GSMA, pořadatelů veletrhu MWC. Rozhodnout se dle dostupných informací má v pátek 14. února.

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Vždyť to pořád říkám, že všechny čínské drojdy jsou zavirové už z výroby a další viry si tam natahají sami jeho zoufalí uživatelé a je jedno, jestli z ruského warez fóra s aplikacemi nebo přímo z Google Play. Apple má na iPhony separátní akci na představení, v luxusním divadle a ne někde na jarmarku v nějaké španělské vesnici.
Blue Sun
Před pár dny jsem tady navrhoval celý veletrh zrušit, nejenom kvůli viurusům, ale taky kvůli oxidu uhličitému z letadel a hlavně kvůli tomu, že všichni výrobci neumějí představit nic jiného než trapné obří nudle. Kvůli tomu fakt nemusíte nikam lítat. No a co místní osazenstvo? Dělo ze mě debila. A kdo je frajer teď. Kdo, no, kdo?
Mara Studna
Mara Studna
Správné rozhodnutí je zrušit!!!Prevence a ochrana života především!!!
Mara Studna
Mara Studna
Barcelona je nádherné město,Spanělsko je úžasná země a Offečka Jablečna tady blábolí něco o nějaké vesnici a jarmarku,no tak to může napsat jen fanatik a prominte naprostý blbec!!!Stejně jako skutečnost,že kvalitní produkt nemusím nabízet v divadle,ale kdekoliv v pěkném společenském prostředí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze