Vážně obtížná plošinovka a geniální logická arkáda

FreeBox
Vážně obtížná plošinovka a geniální logická arkáda
  • Spicy Piggy je opravdu těžká a zábavná plošinovka s hořlavým prasetem v hlavní roli
  • Dále si zahrajeme jednu překvapivě skvělou logickou arkádu, u které prosedíte klidně hodiny

Vítejte u FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. V dnešním dílu se podíváme na hořlavé prase, parádní logickou rychlovku a hopsačku časem.

FreeBox #225

Spicy Piggy

Pokud postrádáte hardcore plošinovku na telefonu, určitě sáhněte po této hře. Zapomeňte na to, že by vám dala něco zadarmo a ještě vás za to chválila. Spicy Piggy například nabízí systém záchytných bodů, jakmile jej však využijete, automaticky tím přicházíte o hvězdičky z hodnocení. Cílem této hry je tak snaha o ideální průchod úrovní, posbírání všeho… a to samozřejmě v co nejlepším čase. Je to peklo. Ale zábavné peklo.

Spicy Piggy

Stáhnout Spicy Piggy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Push & Pop

Push & Pop je jedním z největších překvapení, které jsem za poslední dobu potkal. Představte si rychlou arkádovou hru, která v sobě skrývá logické prvky a vyžaduje zapojení maximální představivosti. Vaším cílem je přesouvat kostky tak, abyste vždy naplnili řádek nebo sloupec. Tím kostky zmizí a uvolní se prostor pro další. Každým vaším pohybem se totiž plocha plní, a když ji nezvládnete rychle odklízet, brzy skončíte.

Push & Pop

Stáhnout Push & Pop

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Time Jump

Vážně jsem se těšil na skákání skrz čas. Čekal jsem plošinovku, která pracuje s posouváním v čase. Hra Time Jump však bere svůj název doslovně a místo toho skáčete přes ručičky ciferníku. Ty se však nehýbou jako běžné předvídatelné ručičky, nýbrž opakují zcela nečekané vzorce. Obtížnost je tak poměrně vysoká a hra po vás chce maximální soustředění. Samozřejmě můžete sbírat peníze a kupovat si další skokany.

Time Jump

Stáhnout Time Jump

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze