V MADFINGER Games pracují na svém dosud největším projektu

Tvůrci populárních stříleček Dead Trigger či Unkilled pracují na nové hře ze světa Shadowgun s přídomkem Legends. Ta má být dosud největším projektem studia a zavede hráče do MMOFPS světa, kde lidstvo bojuje o přežití.

Brněnské studio MADFINGER Games je známé především pro své FPS tituly nabízející téměř konzolový zážitek a perfektní 3D grafiku. Jednou z jejich populárních sérií je i Shadowgun, který nejednou posloužil při propagaci, čeho lze graficky na telefonech dosáhnout. Jejich nejnovější projekt se vrátí do tohoto světa a znovu postaví lidstvo před vyhynutí. Právě vojáci Shadowgun jsou jediní, kteří tomu mohou zabránit. A právě za ně budou hráči hrát.

Shadowgun Legends bude mobilní MMOFPS, ve kterém se hráči budou připojovat do neustále se vyvíjejícího světa, který bude společný pro všechny. Stále se bavíme o FPS hře, což znamená spoustu střílení a příběhových misí. Nevyhneme se ani vylepšování vybavení. Na první pohled to vypadá jako inspirace u konzolové hry Destiny. Jak to bude vypadat ve skutečnosti zjistíme až po vydání.

Hry by měla vyjít pro Android a iOS „již brzy“. O přesném datu vydání vás budeme informovat.

Zdroje: gamasutra.com, shadowgunlegends.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze