V České republice dnes startuje prodej Apple Watch

29

Na dnešní den čekalo mnoho českých fanoušků populárních jablečných hodinek. Startuje totiž jejich prodej v naší domovině. Pokud tedy máte o Apple Watch zájem a nechtělo se vám je kupovat ze zahraničí, tak od dnešní dne jsou k dispozici i na našem trhu.

Na první hodinky od Applu se čekalo roky, a když je Apple představil, rozdělili se uživatelé na dva tábory. Ti skalní Apple Watch obhajují a bezmezně milují. Ti druzí mají pochyby či je zcela odsuzují. Faktem je, že si za dobu svého prodeje našly mnoho uživatelů, a staly se tak nejprodávanějšími chytrými hodinkami na světovém trhu.

Apple Watch

TIP! Recenze Apple Watch – Steve Jobs by se divil

Fanoušci Apple Watch z našich krajin měli ale dodnes smůlu a pokud si je chtěli pořídit, museli pátrat v jiných zemích anebo čekat. Dnes se rozjíždí prodej Apple Watch v České republice a zájem bude pravděpodobně veliký. Pokud si ale hodiny budete chtít dopřát, musíte sáhnout hluboko do peněženky.

Apple Watch nabíjecí dock

Za 38mm variantu Apple Watch Sport, tedy tu základní, dáte 10 990 Kč. Pokud byste chtěli větší 42mm verzi Sport pak cena vzroste na 12 490 Kč. Prostřední varianta zvaná Watch pak začíná na 17 990 Kč za menší verzi a za tu větší pak dáte 19 490 Kč. Cena pak dále stoupá s pořízením lepšího řemínku a výběru jiného materiálu. Nejdražší je pak 42mm varianta vesmírně černé nerezové oceli za 35 490 Kč. Dostupná je i varianta Apple Watch Edition, jejíž cena startuje na 305 000 Kč. Hodinky si můžete objednat například přes český obchod Applu.

Technické parametry Apple Watch 38 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce38 × 32,4 × 12,6 mm, 40 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,5" (272 × 340 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016, 9 300 Kč

Zdroje: apple.com

Diskuze ke článku
Jan
A ctvrty tabor ma tyhle digitalky zcela u prdele
doro
Bezcený předražený šrot :D
Petr
"..rozdělili se uživatelé na dva tábory ... Třetí tábor hodinky úplně odsuzuje" :)
Jirka T.
K čemu takovou drahou věc? Koupil jsem si od Sony Smartwatch 2 v kovovém provedení a vypadají též luxusně, že bych se s nima nestyděl jít ani do vysoké společnosti a umí to co od nich chci, notifikace... A teď se držte stáli 2600,-

Kdybych opravdu chtěl do toho dát více peněz tak si koupím huawei watch, ty si mě opravdu získali svými funkcemi a designem, neskutečně krásné hodinky...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze