Uživatelé iPhonů 6s budou moci 3D Touch využívat i v Messengeru

3

Největší novinkou nejnovějších iPhonů od Applu, které byly představeny loni v září, je displej reagující na tlak. Apple tuto funkci nazval 3D Touch a nově si ji uživatelé užijí také v aplikaci Facebook Messenger.

Workflow,Twitter,Camera+ - 3D Touch

Displej reagující na tlak ukázal vůbec prvně Huawei na vrcholné verzi svého modelu Mate S. Mezi uživatele se ho však podařilo dostat pouze Applu s jeho iPhony 6s a 6s Plus. Pro využití Apple přizpůsobil prostředí iOS 9 a postupně přibývají také aplikace, které s touto vymožeností počítají. Tento týden se připojí také oblíbený Facebook Messenger.

TIP! GLOSA: Babylónské zmatení messengerů

3D Touch for Messenger

Introducing 3D Touch for Messenger! Press and hold to preview your contacts, conversations, photos, and more. Now you can make stickers pop and get a peek at links before you open a single message. This feature is rolling out on specific iOS devices (6s and 6s+) this week.

Zveřejnil(a) Messenger dne 13. červenec 2016

S funkcí 3D Touch budete moci ve Facebook Messengeru, jak můžete vidět také na přiloženém videu, zjistit náhled kontaktu či zprávy, aniž byste je přímo otevřeli. Snadno se také podíváte na zaslanou fotografii či samolepku. Rozdílný tlak na displej bude možné využít také k rychlému náhledu na odkaz, který vám do chatu někdo zaslal.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Miroslav Hrach
Miroslav Hrach
No podle mě tahle funkce kdovíjak zázračná neni. V podstatě delší podržení může vyvolat to samý. Řekněte mi někdo, že se bez toho nedá žít.
blue.sun
A pak k tomu přijdou uživatelé iPhonů SE a ti budou koukat, jak jim nějaká funkce chybí...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze