Už jen dva dny. Samsung Galaxy Watch6 s pořádnou slevou a sluchátky zdarma

Už jen dva dny. Samsung Galaxy Watch6 s pořádnou slevou a sluchátky zdarma
Fotografie: Mobil Pohotovost

Zbývá posledních pár hodin, kdy můžete chytré hodinky od Samsungu pořídit až o několik tisíc levněji, a navíc k nim získat ještě parádní sluchátka Samsung Galaxy Buds2 v hodnotě 2 490 Kč zcela zdarma. Už v pondělí 27. listopadu totiž akce končí.

Nová řada Samsung Galaxy Watch6 se hned od začátku prodeje těší velké oblibě a rozhodně se není čemu divit. Oproti minulé řadě se hodinky totiž dočkaly tučné řádky vylepšení – ⁠většího displeje, vyššího výkonu, delší výdrže baterie a spousty dalších vychytávek, jako například dokonalejší analýzy spánku nebo přesnější měření EKG.

Nejvýhodněji ze všech dostupných modelů nyní vychází Samsung Galaxy Watch6 Classic. Nejen, že je pořídíte už za 6 890 Kč (běžně 10 490 Kč), ale navíc k nim dostanete sluchátka Galaxy Buds 2 zcela zdarma. O více než tři tisíce levněji je pořídíte i ve verzi s LTE, a to za 8 890 Kč.

Ceny Samsung Galaxy Watch po odečtení slev a bonusů:

Pro získání bonusu stačí u Mobil Pohotovosti prodat starší zařízení (smartphone, chytré hodinky, tablet, konzoli). Dostanete tu nejvyšší možnou výkupní cenu na trhu a při koupi některého modelu Samsung Galaxy Watch ještě extra bonus v hodnotě až 2 tisíc. A protože akce končí už za dva dny, doporučujeme s nákupem příliš neotálet.

Samsung