Unikly první snímky z HTC Sense Home 8 Beta

5

Uživatelé telefonů s Androidem by se měli v dohledné době dočkat v obchodu Google Play známé nadstavby Sense od HTC, která by se v něm měla objevit jako launcher. Nyní se objevují první snímky z testovaných zařízení.

Již před týdnem se objevily informace, že HTC rozjíždí testování launcheru známého prostředí Sense. HTC Sense Home 8 Beta nyní dostává jasnější obrysy, a to díky prvním screenshotům z testovacích telefonů.

HTC Sense Home 8 Beta

TIP: Recenze HTC 10 – Snaha se vyplatila, patří k nejlepším

Přesto, že dané screenshoty nemusí odpovídat finální verzi, dávají nám poměrně jasnou představu, kam HTC míří. Na snímcích je vidět menu aplikací a také nabídka widgetů s přizpůsobením jednotlivých ploch. Na něm je také patrné místo pro BlinkFeed, tedy velmi zdařilou čtečku zpráv a sociálních sítí, bez které by bylo prostředí Sense neúplné. HTC Sense ve verzi 8.0 se poprvé objevilo v nové vlajkové lodi HTC 10, kde se společnost rozhodla nadstavbu odlehčit a přidat uživatelům volnost v režimu Freestyle layout. HTC ale není jediné, které se odhodlalo vypustit své prostředí do světa ve formě launcheru. Nedávno vydala svůj launcher s prostředím Zen UI i společnost Asus.

V současné době nejsou bližší zprávy o tom, kdy se HTC Sense Home 8 vydá do Play Store, ale předpokládá se, že by se tak mělo stát koncem tohoto roku.

Zdroje: androidpolice.com, phonearena.com