HTC Sense 8 pro ostatní telefony s Androidem? Zatím v uzavřené betě

4

Jedna z nejznámějších a nejpovedenějších nadstaveb pro Android, je bezpochyby ta od HTC. Prostředí Sense je tu s námi dlouhá léta a vyznačuje se nejen kvalitní optimalizací, ale i šikovnými funkcemi. Nadstavba výhradně určená pro telefony HTC se však ve své nejnovější generaci patrně dostane i na další zařízení s Androidem.

HTC

S nadstavbou HTC Sense 8 jsme se poprvé setkali letos u vlajkového modelu HTC 10, který jsme již samozřejmě také testovali. Doposud platilo, že prostředí Sense se objevovalo pouze na telefonech HTC. Tento zažitý pořádek se však patrně v brzké době změní. Výrobce totiž spustil testovací program, ve kterém si vyzkouší funkčnost nadstavby Sense Home 8 na jiných zařízeních s Androidem. Podmínkou bude, aby váš přístroj běžel na verzi 4.4 KitKat či novější.

TIP! Recenze HTC 10 – Snaha se vyplatila, patří k nejlepším

HTC Sense Home 8
E-mail, který HTC rozesílá vybraným uživatelům za účelem testování prostředí na Sense na jiných zařízeních s Androidem

Bohužel se jedná o uzavřené testování a HTC si samo vybírá uživatele, kterým tuto možnost nabídne. Následně jim zašle e-mail s informacemi a podmínkami pro testování. Navíc má být počet testerů omezen a pokud byste byli náhodou mezi vybranými a chtěli si Sense 8 vyzkoušet, neměli byste váhat.

HTC Sense 8.0 a režim Freestyle layouts

Samotné prostředí Sense 8.0 se od svých starších verzí poměrně zásadně liší. Kromě značného odlehčení jsou patrně nejlákavější tzv. Freestyle layouts. Oč jde? Můžete si namísto ikonek, které běžně znáte, na plochu dát samolepky a těm přiřadit vstup do konkrétních aplikací. Zajímavě vypadá možnost naprosté volnosti. Žádná mřížka a pevně daný prostor pro ikonky. Prstem jednoduše prvek umístíte na plochu přesně tam, kde vám vyhovuje. Měnit tak můžete prakticky úplně cokoliv.

HTC 10 – videopohled

Zdroje: ausdroid.net, phonearena.com

Diskuze ke článku
Froyo
Dnes ráno jsem obdržel e-mail od HTC s pozvánkou, tak to odpoledne vyzkouším. :)
Kensi Blye
Kensi Blye
Tak to by bylo super. Sense mám rád celkem na v10 chybí. Ještě aby to bylo v krátký době dostupný play store
Milda
Kde se mohu prihlasit?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze