Prostředí Asus Zen UI je k dispozici zdarma v Google Play

19

Nelíbí se vám prostředí na vašem telefonu s Androidem? Pak máte mnoho řešení. Můžete si například stáhnout jednoduše jiné z obchodu Google Play. Nově se tam nachází také launcher Zen UI, který můžete znát z telefonů Asus.

Donedávna platilo, že prostředí Zen UI můžete používat pouze na telefonech a tabletech Asus, kam jej jako svou vlastní nadstavbu umístil sám výrobce. Nyní se však situace mění. Poměrně povedená nadstavba, která nabízí mnohá nastavení a možnosti přizpůsobení, se nyní dostává ve formě launcheru volně ke stažení do obchodu Google Play. Podmínkou je mít telefon s operačním systémem Android 4.3 či novější verzí. V této souvislosti můžeme připomenout, že něco podobného možná chystá se svou nadstavbou také HTC.

TIP! HTC Sense 8 pro ostatní telefony s Androidem? Zatím v uzavřené betě

Asus Zen UI

Alternativní launcher se těší poměrně značné oblibě ze strany uživatelů, když se průměrné hodnocení aktuálně pohybuje na 4,7 hvězdičkách. Pokud se chcete nadstavbě telefonů Asusu přiblížit ještě o něco více,můžete launcher doplnit také aplikacemi od Asusu, které jsou rovněž ke stažení v obchodě Google Play.

Stáhnout ZenUI Launcher-Theme,Wallpaper

Google Play (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Martin P.
Domýšlivost mnohých asijských výrobců jak je jejich design exkluzivní a chtěný je obdivuhodná. jen nejsem si jist jestli k smíchu nebo k pláči.
Pokud pročítám XDA tak kteří po tom touží na jiném telefonu je ninimum (žádný ?) Za to lidí kteří se chtějí jejich ZenUI a jiného bloadware z ZenPAdů a ZenPhonů zbavit je mnohem je většina a mají smůlu.

Protože množství různých typů i národních variant tabletů ZenPad a smartphone Zenphone prakticky vylučuje nějakou solidní technickou podporu ze strany komunity. A mezi aktuálně vyráběnými a prodávanými výrobky Zen-něco je podpora custom ROM na nějaké úrovni pro denní používání prakticky žádná. Jestli dva telefony z cca 15-20 týpů?

P8
to není žádná novinka už ho mám jakou dobu na tabletu
Matlal
Kdo by si doprovolně stáhnul ten jejich hnusný launcher?
Martina
Android 4.3 a vyšší není jediná podmínka. Na můj Huawei p8 lite instalovat nejde, píše zařízení není kompatibilní s touto verzí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze