Xiaomi konečně přidává rychlý přístup k aplikacím v MIUI Launcheru

13
Xiaomi konečně přidává rychlý přístup k aplikacím v MIUI Launcheru
  • Launcher se naučil „app drawer“
  • Prozatím v alfa verzi

I přes své mnohé přednosti postrádala nadstavba od Xiaomi funkci známou z jiných prostředí jako „app drawer“ pro rychlý přístup k aplikacím. To se však mění ve verzi 4.10.6.1025-06141703, která je prozatím označena jako alfa a kterou prozkoumali redaktoři z xda-developers.com.

Ti si povšimli, že se na domovské obrazovce objevila šipka, která otevírá přístup k aplikacím. Stejně rychle můžete jejich přehled i zavřít. Posun prstem nahoru a dolů prozatím nic nedělá, ale to lze přičíst faktu, že se jedná o testovací verzi.

Diskuze ke článku
Eedx
Nechapu komu to vadilo ze tam není, me to naopak velmi vyhovuje. všechno krásne na plochach a když jsem si něco stahl z internetu, tak mi staci jen prejet a nemusim lezt do zadneho draweru abych danou věc nasel.
Václav Mach
Václav Mach
App drawer je přitek ze starých OS jako například Symbian, do moderního systému nehodicí se. Přesto mnoho uživatelů toto "dvojí" uspořádání aplikací stále preferuje, a je tedy dobře že Xiaomi hodlá vyjít vstříc všem uživatelům, a nechá na jejich volbě jaké uspořádání budou používat.
Redmi 7
Už se no těším. Když má někdo v telefonu 50 aplikací a her tak je App drawer nutnost, jinak se ty plochy slušně zahlti. Ano jde to všechno dat do složek ale to není ono. IMHO je to podobné jako ve Windows nabídka start a na ploše mám jenom to co často používám, ostatní je pěkně uklizeno...
Redmi
Btw doufám že app drawer bude i v MIUI 11.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze