Úkolovník Wunderlist je v beta verzi dostupný pro Windows Phone 8

Aplikace Wunderlist, která přehledně uchovává vaše „věci k udělání“, se konečně dostává také na další očekávanou platformu, kterou je samozřejmě Windows Phone 8. Prozatím samozřejmě jen v beta verzi.

Představení aplikace samotnými vývojáři je prosté. Nač používat běžné papíry, které se postupem času, jak připisujete své poznámky a úkoly stávají nepřehlednými? Mnohem vhodnější je dle nich právě aplikace Winderlist: To Do Lists & Tasks. V minulém týdnu jsme vás informovali, že celá aplikace prošla velkou aktualizací. Nechyběla ani zmínka o přípravě verze pro Windows Phone 8.

Neuběhl ani týden a ve Windows Phone Store se Wunderlist objevil. Nutno však dodat, že prozatím jen v beta verzi. I tak ale můžete začít využívat všech výhod. Například synchronizace napříč zařízeními v reálném čase. Nechybí možnost své poznámky a úkoly opatřit fotografií, dokumentem PDF nebo prezentací. Vždy lze nastavit patřičné upozornění. Vše lze sdílet s vašimi přáteli, případně je k úkolům přidávat, pokud se jich týkají.

Wunderlist: To-Do List & Tasks – Beta verze pro Windows Phone 8

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze