OneNote s updatem přináší pohodlnější malování ve Windows 10

3

Multifunkční poznámkovník OneNote od Microsoftu dostal další aktualizaci, tentokrát pro počítače s Windows 10. Tato aktualizace umožní snazší malování, přináší totiž možnost malovat na celé obrazovce, a vytvářet tak zajímavé doplňující data k textovým poznámkám. Aktualizace nese označení 17.6131.10032.

Aplikace OneNote je oblíbená nejenom na displejích mobilních zařízení, ale také na desktopech. Právě na Windows 10 aktuálně dorazila aktualizace aplikace s číselným označením 17.6131.10032, která mimo jiné nabídne také příjemnou novinku v podobě celoobrazového režimu pro malování. Mimo zajímavé novinky se uživatelé mohou těšit také na klasické zlepšení stability, opravy chyb a také na vylepšenou kontrolu pravopisu.

OneNote

Aktuální aktualizace doplňuje nedávnou aktualizaci, která přinesla mnoho novinek, například možnost vložit fotografii přímo z fotoaparátu, schopnost měnit tloušťku inkoustu nebo třeba měnit velikost a styl písma.

Stáhnout OneNote

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
blk
Aktuální aktualizace doplňuje nedávnou aktualizaci. Krásná práce, tři slova z pěti v jedné větě o stejném základu.
Jakub
Hezke! Jen moc nechapu odkaz 2x na App Store a jen Windows 8 odkaz. Proc ne rovnou na tu universal app na Windows 10? A WP?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze