Takřka bezrámečkový displej chystaného MEIZU 16s doplní miniaturní výkroj

aktualizováno
2
Takřka bezrámečkový displej chystaného MEIZU 16s doplní miniaturní výkroj
  • S novým MEIZU 16s se setkáme pravděpodobně až v polovině příštího roku
  • Uvnitř bude tepat doposud nepředstavený Snapdragon 8150
  • Zadní stranu budou zdobit hned tři senzory fotoaparátu

Aktualizováno 27. 11. 2018

Uniklý render chystaného MEIZU 16s potvrzuje přítomnost čtečky otisků prstů v displeji. Co překvapí více, je takřka bezrámečkový displej, který se stane domovem pro nový, na první pohled téměř nezaznamenatelný, výkroj umístěný v levém horním rohu. Na zadní straně rovněž došlo k vylepšení a nyní ji zdobí hned tři senzory fotoaparátu, pod kterými se nachází obří přisvětlovací kruh, který jsme spatřili i u námi testovaného MEIZU 16th.

MEIZU 16s

Původní informace z 22. 11. 2018

Naše dojmy z důkladného testování MEIZU 16th jsme vám přinesli před deseti dny. A aby těch šestnáctek nebylo málo, bude se podle slov CEO společnosti, Jack Wonga, jmenovat další vlajková loď MEIZU 16s. Změna designu však podle dostupných informací neproběhne a vylepšení se dočkáme „pouze“ uvnitř.

Meizu 16

Opět se bude jednat o zařízení s nekompromisním výkonem, uvnitř má být totiž nový Snapdragon 8150, který ještě čeká na oficiální představení. Což však ničemu nevadí, protože se s MEIZU 16s setkáme přibližně až v polovině příštího roku. Vyjádření od Wonga bylo reakcí na dotaz, zda se chystá MEIZU 17. Květnové představení má totiž doprovázet šestnácté výročí společnosti, a proto číslo 17 nepřipadá v úvahu.

Diskuze ke článku
Martin
Sem rád že změna v designu neprobehne že bude bez notch, tahle se mi to dost líbí, kéž by i LG zachovalo design od V30..
Hakus von Tyros
Hakus von Tyros
Zřejmě sem ulítlý, ake čínské vylkrádačstvií neberu Ani náhodou n

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze