Uhádnete, která značka telefonů má nejspokojenější uživatele?

12
Uhádnete, která značka telefonů má nejspokojenější uživatele?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Američtí uživatelé byli nejvíce spokojeni s iPhony
  • V rámci spokojenosti s jednotlivými modely však zvítězil Samsung Galaxy Note9

Přemýšleli jste někdy o tom, se kterými smartphony jsou uživatelé nejvíce spokojení? V rámci každoročního průzkumu uživatelské spokojenosti „American Customer Satisfaction Index“ se ukázalo, že nejvíce majitelů je spokojených s iPhony, tedy minimálně v USA. Jejich průměrná spokojenost dosáhla na stupnici hodnotitele 82 bodů. V oblasti individuálních telefonů však získal nejlepší výsledek Samsung Galaxy Note9.

Se svými 85 body porazil smartphony jako Galaxy S9+, Galaxy S10 nebo iPhone Xs Max, které získaly o bod méně. Na kompletní výsledky průzkumu se můžete podívat v tabulce níže, případně navštívit stránky marketing.theacsi.org, kde najdete rovněž informace o spokojenosti uživatelů s americkými mobilními operátory.

American Customer Satisfaction Index American Customer Satisfaction Index
Diskuze ke článku
Jan
S drahými výrobci budou uživatelé vždy spokojeni, Samsung sraží levnější modely. Apple zařízení tedy nejsou dokonce ani Američany hodnoceny nijak zvlášť lépe, než konkurence a i to po započítaní velmi vysokého procenta apple oveček které daly sto procent (protože Apple je přeci nejlepší a všechny androidy jsou strašně zalagované a určitě by se jim do něj dostal vir). Celkově si myslím, že v Evropě by test dopadl mnohem hůř pro apple.
Pesedm
„American Customer Satisfaction Index“ "tedy minimálně v USA" tak to pak jo 😀
Hakus von Tyros
Hakus von Tyros
Jak jinak.
Určitě to bude něco na první pohled laciného.
Pasvil od Číňanů.
Absolut NoFak
Tak samozřejmě šimoamsšuk, kdo jednou šukal opicudo prdele uš nikdy nechce inak

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze