Týmová střílečka a další skvělé hry zdarma

FreeBox
1
Týmová střílečka a další skvělé hry zdarma
  • Guns of Boom je de facto Team Fortress 2 na telefonu
  • Čeká nás také Avicii a Lovecraft
  • FreeBox přináší čtveřici zajímavých her zdarma

Jak jsem slíbil minule, FreeBox je zpět. Další pátek tak přináší další čtveřici zajímavých her zdarma. Dnes pro vás nemám jedno ústřední téma a místo toho si dáme několik zcela různorodých her. Snad si tak vyberou všichni. Před námi je zvláště mrazivý víkend, proto doporučuji zalézt pod deku a zahrát si nějakou zábavnou hru. Hned ta první by vám mohl přijít obzvláště vhod.

FreeBox #192 – skvělé hry zdarma

Guns of Boom

V nedávné recenzi na Hero Hunters jsem lamentoval, že se 3D střílečky na telefonu moc hrát nedají. Za tento výrok se musím omluvit – Guns of Boom totiž představuje rychlou týmovou arénu po vzoru Team Fortress 2 a funguje naprosto výborně. Míření je rychlé, snadné a rovněž tak pohyb. Velkým usnadněním je právě automatická střelba po namíření na protivníka. Lepší online střílečku nyní asi jen těžko najdete.

Guns of Boom

Stáhnout Guns of Boom

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Shoggoth Rising

Podívejte se do světa deskovek, kde druhá hra nese téma mýtu Cthulhu. U videoher tento příměr neplatí a hry z Lovecraftova světa bychom napočítali na prstech jedné ruky. Tato sice prokletí neprolomí a předloze příliš věrná není, ale minimálně atmosféru má hutnou. Přitom se jen snažíte přežít na majáku, zatímco k vám lezou mořské příšery.

Shoggoth Rising

Stáhnout Shoggoth Rising

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Avicii | Gravity

Možná je to jen mou stárnoucí sociální bublinou, ale Aviciiho jsem neslyšel opravdu dlouho. Jeho melodie jsou však stále omamné v této hře si užijete jeho nejslavnější písně. Do rytmu se totiž vyhýbáte překážkám, sbíráte body a tak nějak tradičně se snažíte dojet co nejdál. Je to právě hudba, která vás u hraní udrží dlouho. Postupně si odemykáte nové tratě a další písničky.

Avicii

Stáhnout Avicii | Gravity HD

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

FLO

FLO je novinka, která nabízí výrazně více, než by se ze strohého popisu mohlo zdát. V zásadě jen přepínáte gravitaci a snažíte se doletět co nejdál. Co je pro jednu stranu obrazu „z kopce“, je pro druhou naopak. Právě toho se snažíte využít a nabrat rychlost. Klepáním v přesný okamžik ještě zrychlujete a proskakujete mezi oběma sférami. Navíc hra vypadá báječně.

FLO

Stáhnout FLO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.