Twitter přináší dvoufázovou autentizaci přes push notifikace

Poslední aktualizace aplikace Twitter přináší možnost dvoufázové autentizace přímo přes mobilní aplikaci, už tedy nemusíte Twitteru sdělovat své telefonní číslo a používat autentizaci přes SMS. Dále bylo vylepšeno prohlížení obrázků a práce se seznamy.

Twitter v květnu přidal možnost aktivovat dvoufázovou autentizaci účtu, kdy při každém přihlášení musíte kromě hesla zadat ještě jednorázový kód, který vám byl zaslán skrze SMS na váš telefon. Pro tento účel jste Twitteru museli sdělit vaše telefonní číslo, což od dvoufázové autentizace mnoho uživatelů odradilo. Nyní přibyla další možnost, jak si nechat zaslat kód, můžete využít push notifikaci v mobilní aplikaci.

Dvoufázovou autentizaci skze push notifikace zapnete v mobilní aplikaci Twitter v menu Settings / Security / Login verifications. Zároveň s tímto bude vygenerován záložní kód pro případ, že byste telefon ztratili, tento kód si někde bezpečně uložte.

Mimo této dvoufázové autentizace přibyla možnost pohodlnějšího prohlížení uživatelských obrázků formou galerie. Dále můžete z mobilní aplikace plnohodnotně pracovat se seznamy, to znamená zakládat nové a editovat stávající.

Stáhnout Twitter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: imore.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze