Twitter přestal počítat přezdívky v odpovědích do 140znakového limitu

2

Jedna z populárních sociálních sítí vychází vstříc uživatelům a nově jim dá větší volnost v jejich odpovědích. Twitter nově nezapočítává do limitu přezdívky uživatelů, na které reagujete.

Twitter

Pakliže aktivně využíváte sociální síť Twitter, jistě jste mnohokrát žehrali nad 140znakovým limitem pro jeden tweet. To se prozatím nijak nemění. V případě, že na nějaký tweet reagujete, vždy se v odpovědi objevila minimálně jedna přezdívky se zavináčem na začátku, která představovala uživatele, na jehož tweet odepisujete. Právě tato přezdívka však ukusovala cenné znaky z výše uvedeného limitu. Od dneška již přezdívky nebudou součástí odpovědí, takže získáte více prostoru pro své názory. Twitter současně vyzdvihuje fakt, že tím dojde i ke zpřehlednění vlákna. Dominantou totiž budou odpovědi a nikoliv sled různých přezdívek.

TIP! V Twitteru a Periscopu brzy natočíte i 360° živá videa

Aktualizace je automaticky nasazena na webové rozhraní a postupně se dostane také mezi všechny uživatele aplikací pro Android a iOS. Připomeňme, že Twitter nadále pokračuje na zefektivnění 140znakového limitu. Loni na podzim totiž přestal započítávat obrázky, animace či ankety.

Stáhnout Twitter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.twitter.com

Diskuze ke článku
Mishack
Good. Jenom jsem zvedav, kdy nejakyho chytraka napadne v jednom tweetu zminit 1000 lidi...
Douglass
Ono by hlavně chtělo zapracovat na tom, aby si člověk mohl sám zvolit co chce opravdu vidět a ne co mu podsouvá Twitter. To se týká především aplikace pro Android. Nevidím spoustu toho co mě zajímá dokud nevlezu přímo na profil který to napsal. Ty časové osy, filtry a výběry jsou totální tragédie a já chci vidět vše , chronologicky jak to kdo napsal. Jinak je to celý vopruz.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze